RENDHAGYÓ ÓRÁK A CIRKUSZBAN

A Fővárosi Nagycirkusz 2016 őszétől különleges, a cirkuszművészet eszközeire épülő tanórákra várja azokat az innovatív, kísérletező kedvű pedagógusokat és diákokat, akik nem megszokott körülmények között kívánják átadni, elsajátítani a tananyagot.

A Nemzeti alaptantervhez kapcsolódó, az oktatási tematikához szorosan illeszkedő témákat dolgozunk fel a cirkuszművészet segítségével, az órák során a diákok az elméleti tananyag mellett megismerkedhetnek azzal a gyakorlati tudással, amely a fizika, matematika, biológia, magyar nyelv és irodalom definícióinak és képleteinek cirkuszi közegben való alkalmazása során tapasztalható, észlelhető.


ELEMEK JÁTÉKA
Rendhagyó óra a Fővárosi Nagycirkuszban

Cirkuszpedagógiai programunk második nagyszabású rendhagyó óráján – június 1-jén – Számadó László tanár úr, az Óbudai Árpád Gimnázium matematika szakos pedagógusa vezeti be az általános iskola felső tagozatos, valamint a középiskolás diákokat a geometria rejtelmeibe a cirkuszművészet eszközeinek felhasználásával.


HOZZA EL ÖN IS ÁLTALÁNOS ISKOLA FELSŐ TAGOZATOS VAGY KÖZÉPISKOLÁS CSOPORTJÁT A DÍJMENTES PROGRAMRA!

HELYSZÍN: Fővárosi Nagycirkusz (1146 Budapest, Állatkerti körút 12/A.)

IDŐPONT: 2017. június 1. szerda, a 15 órás előadás megtekintése után

 


RÉSZT SZERETNE VENNI CSOPORTJÁVAL A PROGRAMON? MIT KELL TENNIE?

Foglaljon helyet iskolás csoportja számára az Antarktisz gyermekei – Jégbe zárt cirkuszvilág című, június 1-i előadásunkra 25%-os kedvezménnyel kollégáinknál a következő elérhetőségeken:

+36 1 343 9637

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük, jelezze kollégáinknak, hogy az előadás megtekintése után részt kívánnak venni a díjmentes programon!


Ebben a tanévben, június 18-ig, még egy nagyszabású rendhagyó órát tervezünk a Fővárosi Nagycirkuszban:

 


Előző rendhagyó óránkról, a május 24-én megtartott A drog jégre tesz előadásról készült beszámolót itt olvashatja.


Amennyiben szívesen csatlakozna pedagógusként vagy osztállyal, tanulócsoporttal a Fővárosi Nagycirkusz programjához, keresse Kardos Katát, cirkuszpedagógiai referensünket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Hírlevél feliratkozás


  

Legolvasottabb híreink