Cie Defracto: Flaque

2018. január 17., szerda

Holnap és holnapután, január 18-án és 19-én 20:00 órakor Cie Defracto: Flaque előadás a Trafóban!

A Flaque egy előre ki nem számítható, helyben készülő darab, ami kimegy a vonalból. Kihívásokkal teli, de hozzáférhető. Nyers, mégis finom. A Defracto-duó számára a zsonglőrködés ritmikus és grafikai művelet a tánc és az abszurd humor határán. Pontos, rugalmas, virtuóz, káprázatos életkedvvel.

Január 14-én, vasárnap, este 19:00 órakor díjátadó gálaműsorral zárult a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál a Fővárosi Nagycirkuszban, és ezzel véget is ért a 250 éves modern cirkuszművészet évfordulóját ünneplő 2018-as rendezvénysorozat nyitóeseménye!

A Special Award of Firebird Production Különdíját kapta a Fekete Péter Jászai Mari díjas rendező által megalkotott Lyrical Circus Late-Night Show. A díjat Peter Dubinsky amerikai producer, a Firebird Productions tulajdonosa adta át.

Január 13-án, szombaton ért véget a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál versenyprogramja. A Vajdahunyad várában megtartott díjátadó banketten számos, a fesztiválon fellépő artistát jutalmaztak különdíjjal, amiket a nemzetközi cirkuszi szakma fontos szereplői adtak át.

Kedves Vendégeink!

A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál rendkívüli sikerrel zajló előadásaira már minden jegy elkelt, sem a mai, sem a holnapi előadásokra nincs már szabad helyünk.

Ugye nem felejtettétek el? Ma az A-műsor látható a Fővárosi Nagycirkuszban 11:00 és 15:00 órakor, 15:00 órakor a Vártkert Bazárban pedig fellép a PlanSHET PinUp, valamint a Quartet DEKRU Light Souls számukkal. 

Holnap, január 13-án, szombaton az A-műsor látható a Fővárosi Nagycirkuszban 11:00 és 15:00 órakor!

Ugye nem felejtettétek el? A Fővárosi Nagycirkusz mai műsorán két műsor kerül bemutatásra, a Newcomer Show délután 15:00 órakor, valamint a Lyrical Circus Late-Night Show este 22:00 órakor.

A Várkert Varieté ma 19:00 órakor bemutatott egész estés, szerfelett szórakoztató, lebilincselő műsorában a legnagyobb hazai díjnyertes bűvészek varázsolták el, komikusok nevettették meg, artisták kápráztatták el a nagyérdeműt.

Január 9-én, kedden az A-műsorral megkezdődött a fesztivál hivatalos szakmai programja! Az esemény során Endrész Lászlót Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma vezetője Pro Cultura Hungarica díjat adományozott munkájának elismeréseként.

Holnap, január 12-én, pénteken, a Fővárosi Nagycirkusz műsorán két műsor kerül bemutatásra, a Newcomer Show délután 15:00 órakor, valamint a Lyrical Circus Late-Night Show este 22:00 órakor.

Ugye nem felejtettétek el? Ma, január 11-én a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál "B" műsora két alkalommal, 15:00 és 19:00 órakor is megtekinthető. Ezen kívül a Várkert Bazárban 19:00 órakor látható a Várkert Varieté.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink