Esernyőzsonglőrök és ugródeszkaakrobaták a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál B műsorában!

2018. január 11., csütörtök

Esernyőzsonglőrök és ugródeszkaakrobaták a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál B műsorában!

Január 10-én, szerdán, 19:00 órakor tartották a Fővárosi Nagycirkuszban a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál B műsorának premierjét. A B műsorban nyolc nemzet képviselői léptek fel, hogy számaikkal elkápráztassák a fesztivál közönségét.

Az első fellépő az ukrán Stanislav Vysotskyi volt, aki egyedi zsonglőrszáma során szinte egész testét felhasználta a labdák dobálásához, miközben keze le volt kötözve. Őt követte Alex Bobylev bohóc Oroszországból, aki még háromszor tért vissza ellenállhatatlanul mulatságos, színes előadásával. A brazil Bazan Sisters finom eleganciával adták elő handstand számukat, az orosz Kalashnikov Brothers pedig energikus és könnyed diabolo-számukkal kápráztatták el a közönséget.

A Nomuna csapat Mongóliából érkezett egy páratlanul precíz és lebilincselő ugródeszkaszámmal. Az orosz Vodyanik Group Gallea című levegőszáma légiesen könnyű, lebilincselő kompozíciókkal volt átszőve, míg a francia Brayan Gambi pedig látványos lépcső handstand számával nyűgözte le a nézőket. Az ukrán Duo Feeling gurtniszáma egyszerre volt káprázatos, erőteljes és gyengéd, míg az orosz Duo Funcoholics kivételes kínai rúd számot mutatott be. A műsor a kínai Chinese National Acrobatic Troupe esernyőzsonglőr-számával zárult, amivel a társulat most először lépett fel nagyközönség előtt.

Ugyanebben az időpontban pedig a Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpadán az odesszai Maski Theatre tartotta Maski Cubed előadását. Az ukrán komikustársulat nemcsak kreatív és ötletes előadással kedveskedtek közönségüknek, de emellett számtalan komikus helyzetet vonultattak fel a színpadon.

Aki lemaradt volna az előadásról, annak 11-én még alkalma van megnézi 15:00 órakor és 19:00 órakor. Emellett 19:00 órakor a Várkert Bazárban a Várkert Varieté lesz megtekinthető.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink