Rengeteg - Közönségsiker a Szigeten

2018. augusztus 16., csütörtök

Hat egymást követő napon játszottuk a Sziget Fesztiválon a Rengeteg (Looking Out) című előadásunkat, a produkció minden alkalommal hangos közönségsikert aratott a magyar és a külföldi fesztiválozó fiatalok körében.

 

A komolyzene és cirkuszművészet képviselői közösen köszöntötték a 85. születésnapját ünneplő Vásáry Tamást szombaton este a háza bejárata előtt, nagy meglepetést és örömet okozva ezzel a mesternek.

 

A Fővárosi Nagycirkusz az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetével együttműködve 2018. augusztus 10-én, szombaton este 19 órától jótékonysági előadást szervezett az idős artistaművészek megsegítésére. Az Atlantic Flight-Nagy Cirkuszi Utazás című vízi cirkuszi előadás teljes bevételét a nagy múltú, idős artistaművészeink támogatására fordítják.

Augusztus 9-én, csütörtökön, csak és kizárólag ezen a napon kedvezményes áron kaphatók a jegyek a Fővárosi Nagycirkusz pénztárában a pénteki 19 órai Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás jótékonysági előadásra!

Még néhány napig lehet jelentkezni a Fővárosi Nagycirkusz Csoda a cirkuszban című irodalmi pályázatára. Már közel százan küldtetek be a cirkusz szépségét, varázsát megragadó, megörökítő írásokat, számosan többet is, akár más-más műfajokban. Augusztus 15-ig várjuk még a verseket, novellákat, dalokat és dalszövegeket az irodalmároktól és irodalomkedvelőktől.

A Fővárosi Nagycirkusz újabb nagy cirkuszpedagógiai dobásra készül, ennek kapcsán Greifenstein Jánossal, a Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-művészeti Szakgimnázium bohóc osztályának vezetőjével beszélgettünk a szeptember elején megrendezésre kerülő, az iskolakezdő első osztályos tanulók és tanáraik számára készülő rendhagyó előadásokról.

Fogjunk össze egy nemes célért!

2018. augusztus 03., péntek

A Fővárosi Nagycirkusz az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetével együttműködve 2018. augusztus 10-én, 19 órától jótékonysági előadást szervez az idős artistaművészek megsegítésére. Az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című vízi cirkuszi előadás teljes bevételét a nagy múltú, idős artistaművészeink támogatására fordítják. E nemes célú esemény kapcsán Eötvös Tiborral, a szakszervezet elnökével beszélgettünk.

Tegnap, július 30-án a Fővárosi Nagycirkusz társulata szinte telt ház előtt tartotta meg „Megtanulom, megőrzöm, továbbadom” előadásának főpróbáját! A nézők az este során betekintést nyerhettek a próba folyamatába, kulisszatitkokat tudhattak meg a produkcióról, valamint megismerkedhettek a fellépő artistaművészekkel.

A „Megtanulom, megőrzöm, továbbadom” előadás ma 20:30-kor kezdődik, ahol énekkel és versekkel fellépnek a Békéscsabai Jókai Színház művészei, valamint fiatal artisták és külföldi sztárvendégek is!

Holnap, július 31-én, 20:30-tól a Szarvasi Vízi Színház káprázatos cirkuszi produkciókat mutat be gálaműsor keretében, ahol énekkel és versekkel fellépnek a Békéscsabai Jókai Színház művészei, valamint külföldi sztárvendégek is! Azon az estén Szarvas fog állni a cirkuszi világ központjában!

Cirkuszi show a Palatinus fürdőben!

2018. július 28., szombat

Handstand-, erőemelő- és zsonglőrprodukciók várták tegnap a látogatókat a Palatinus fürdőben! Az idei Strandok Éjszakáján a Palatinus fürdő programjának keretében tegnap délelőtt 11 órakor és este 19 órakor felléptek a Fővárosi Nagycirkusz Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkuszi előadás artistái is!

Cirkusz és költészet Tusnádfürdőn!

2018. július 26., csütörtök

Ma 19 órától FÉRFI ÉS NŐ címmel tartottak cirkuszi-színházi előadást a Fővárosi Nagycirkusz és a Békéscsabai Jókai Színház közös produkciójában, amely cirkusz- és színházművészet határmezsgyéjén egyensúlyozva szóban, énekben és mozgásban szólt az egymásra találásról, a szerelemről, az összetartozásról!

"Tanulj cirkuszt!" Tusnádfürdőn

2018. július 26., csütörtök

Tusnádfürdőn a 2018-as Szenvedélyünk Tusványos rendezvényen ma délelőtt 10:30-tól a Fővárosi Nagycirkusz "Tanulj cirkuszt!" pedagógiai programja is megtekinthető volt, mely során megismerkedhettek a cirkuszi rekvizitekkel, kellékekkel, sőt artisták segítségével ki is próbálhatják azokat. Játékos vetélkedők, mondókák tanulása, közös éneklés színesítették a programot.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink