Tegnapi Repülőcirkusz előadásunkra ellátogatott kisfiával Sándor Péter színművész! Mi volt a véleménye a műsorról? Kiderül interjúnkból!

"Engem jobban ámulatba ejtett, mint a színház!"

Tegnapi Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadásunkat megtekintette Steve Eleki cirkuszi komikus is, aki a 2014-es Cirkuszok Éjszakája alkalmából már fellépett a Fővárosi Nagycirkuszban.

"Minden, az egész műsor egybe véve nagyon-nagyon szép és jó!"

Szombat esti, 19:00 órai Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadásunkra ellátogatott családjával Zana Zoltán, alias Ganxta Zolee is. Mi volt a véleménye a műsorunkról? Melyik számok tetszettek neki legjobban? Kiderül interjúnkból!

Verebes Linda és Pindroch Csaba is megnézte gyermekeivel Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadásunkat. Hallgassátok meg Verebes Lindát, hogy tetszett nekik az előadás!

„Mindig azt szeretem, amit a gyerekek is nagyon szeretnek: nekünk a kutyás számok nagy kedvencek. Állatbarátok vagyunk, és az én gyerekeim is próbálják a kutyákat betanítani.”

Király Attila színművész és családja is megnézte Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban műsorunkat. Nézzétek meg ti is, hogy tetszett nekik az előadás!

Hétfői Rómeó & Júlia előadásunkat Kocsis Dénes színész és musicalénekes is látta, aki a Budapesti Operettszínház Rómeó és Júlia adaptációjában Rómeót alakította.

"Az utóbbi évekből, amiket itt láttam, ez volt a kedvencem."

A tegnapi Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás előadásunkat megtekintette Gájer Bálint énekes is édesanyjával és unokaöccsével.

"Fantasztikusan éreztem magam, nagyon látványos volt. Felnőtteknek is ajánlott, és természetesen a gyerkőcök is tudják élvezni."

A sztárok cirkuszba járnak! Szombati 19 órai Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkusz előadásunkat megtekintette Dirk Kuik, az Európai Cirkuszszövetség (ECA) titkára is. 

"Nagyon tetszik a története a repüléssel és a stewardessekkel, és az összes szám erre a történetre van felfűzve. Nagyon jónak találom" - számolt be nekünk.

Szombati 19 órai Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkusz előadásunkat megtekintette Helmut Grosscurth, az Európai Cirkuszszövetség (ECA) menedzser igazgatója is.

"Az egész műsor tetszik. Néhány szám kitűnő, de valójában maga a műsor emelkedik ki. Különbözik minden más műsortól, a víznek, a szökőkútnak és a világításnak köszönhetően."

Szombati 19 órai előadásunkra ellátogatott Buda Márton, a DUE Rádió műsorvezetője is. Hogy tetszett a műsor? Mi tetszett benne a legjobban? Melyik előadások voltak a kedvencei? Egyáltalán, mennyire tartja trendinek a cirkuszt? Kiderül interjúnkból!

A tegnapi 11 órai előadásunkat Ullmann Mónika színművésznő és Szabó Máté színházi rendező is megtekintette. 

"Mindig elbűvöl az az odaadás, az az akarat, az a tét, amit itt minden előadáson átélnek ezek az artisták és művészek!" - mesélte nekünk Ullmann Mónika.

"Elképesztő a színpad technika, ez a szökőkút, ez a vizes-tüzes történet, nekem a szívem rámegy ezekre a műsorszámokra! - mondta Szabó Máté.

A mai előadásunkra ellátogatott Zana Zoltán, alias Ganxsta Zolee is kislányával, Zoéval.

"Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon régen voltunk cirkuszban - talán gyerekkoromban utoljára, Zoénak pedig ez volt az első cirkuszi élménye. Szerintem nagyon jól kezdtük, ez egy nagyon érdekes előadás volt!"

A március 24-i, szombati 15 órai előadásra ellátogatott Fehér Anna Jászai Mari-díjas színművésznő.

"Fantasztikus volt a cirkusz, fantasztikus volt a zene, a dráma, a művészet ötvözése, nagyon jó volt a humora, nagyon szerettem ezt az előadást!" - mesélte nekünk.

A január 27-i, 19:00 órai előadásunkra ellátogatott Zemlényi Zoltán író, akinek gyógyulását elmesélő művéből, a Hoppárézimiből tévéfilmet is forgattak. Ezen kívül olyan alkotások szerzője, mint a Kitiltottak, Törj át az üvegfalon!, Öbölkör vagy a Tenzi naplója. Az előadásra nem egyedül jött, magával hozta kislányát és az ő barátnőjét is.

A január 20-i, szombati, 11 órai előadásunkat Katus Attila személyi edző, életmód tanácsadó, világ- és Európa–bajnok sportoló is látta.

"Nem csak gyerekeknek, de felnőtteknek is egy nagyon jó kikapcsolódás. Fantasztikus látni az emberi teljesítményeket!" - nyilatkozta nekünk.

A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál utáni első előadást, a Győztesek karneválja a cirkuszban premierjét Erdőhegyi Brigitta énekesnő is megtekintette, akit ezt követően a Duo Solys férfitagja, Hector is a magasba emelt egy rögtönzött mutatvány erejéig.

A vasárnapi 11 órai előadásunkra Váczi Gergő újságíró, műsorvezető is ellátogatott a családjával.

„Nagyon-nagyon fantasztikus volt, abszolút átjött a karácsonyi hangulat.” – Nyilatkozta nekünk.

2017. december 1-én, pénteken a 15 órai előadásunkra ellátogatott a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófia.

„Nagyon jó volt az előadás, tök jó volt látni, nagyon tetszettek a számok, dinamikus volt az egész, szépek voltak a fények, dinamikusak voltak az emberek.” – Nyilatkozta nekünk az énekesnő.

November 26-án, vasárnap, a 15 órai előadásunkra ellátogatott Kozso is, akit a közönségből kiválasztott produkciójához Rafal Walusz bűvész.

"Annyira csodálatos és hihetetlen volt, hogy igazi alkotóembereket, művészeket és sportolókat láthattam együtt. El vagyok ájulva, komolyan mondom, mindenki fantasztikus volt. Meg vagyok hatódva, mindegyik tetszett!" - nyilatkozta nekünk az énekes.

A csütörtök délutáni előadásunkra ellátogatott Pintácsi Viki énekesnő is kislányával, aki egyben a Csodagömb - Cirkuszi Nagykarácsony rendezőjének, Vincze Tündének a tanítványa.

"Ennél fogva az átlagosnál is nagyobb élmény számunkra ez a műsor" - mesélte nekünk Viki.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink