Hétfői Rómeó & Júlia előadásunkat Kocsis Dénes színész és musicalénekes is látta, aki a Budapesti Operettszínház Rómeó és Júlia adaptációjában Rómeót alakította.

"Az utóbbi évekből, amiket itt láttam, ez volt a kedvencem."

A tegnapi Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás előadásunkat megtekintette Gájer Bálint énekes is édesanyjával és unokaöccsével.

"Fantasztikusan éreztem magam, nagyon látványos volt. Felnőtteknek is ajánlott, és természetesen a gyerkőcök is tudják élvezni."

A sztárok cirkuszba járnak! Szombati 19 órai Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkusz előadásunkat megtekintette Dirk Kuik, az Európai Cirkuszszövetség (ECA) titkára is. 

"Nagyon tetszik a története a repüléssel és a stewardessekkel, és az összes szám erre a történetre van felfűzve. Nagyon jónak találom" - számolt be nekünk.

Szombati 19 órai Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkusz előadásunkat megtekintette Helmut Grosscurth, az Európai Cirkuszszövetség (ECA) menedzser igazgatója is.

"Az egész műsor tetszik. Néhány szám kitűnő, de valójában maga a műsor emelkedik ki. Különbözik minden más műsortól, a víznek, a szökőkútnak és a világításnak köszönhetően."

Szombati 19 órai előadásunkra ellátogatott Buda Márton, a DUE Rádió műsorvezetője is. Hogy tetszett a műsor? Mi tetszett benne a legjobban? Melyik előadások voltak a kedvencei? Egyáltalán, mennyire tartja trendinek a cirkuszt? Kiderül interjúnkból!

A tegnapi 11 órai előadásunkat Ullmann Mónika színművésznő és Szabó Máté színházi rendező is megtekintette. 

"Mindig elbűvöl az az odaadás, az az akarat, az a tét, amit itt minden előadáson átélnek ezek az artisták és művészek!" - mesélte nekünk Ullmann Mónika.

"Elképesztő a színpad technika, ez a szökőkút, ez a vizes-tüzes történet, nekem a szívem rámegy ezekre a műsorszámokra! - mondta Szabó Máté.

A mai előadásunkra ellátogatott Zana Zoltán, alias Ganxsta Zolee is kislányával, Zoéval.

"Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon régen voltunk cirkuszban - talán gyerekkoromban utoljára, Zoénak pedig ez volt az első cirkuszi élménye. Szerintem nagyon jól kezdtük, ez egy nagyon érdekes előadás volt!"

A március 24-i, szombati 15 órai előadásra ellátogatott Fehér Anna Jászai Mari-díjas színművésznő.

"Fantasztikus volt a cirkusz, fantasztikus volt a zene, a dráma, a művészet ötvözése, nagyon jó volt a humora, nagyon szerettem ezt az előadást!" - mesélte nekünk.

A január 27-i, 19:00 órai előadásunkra ellátogatott Zemlényi Zoltán író, akinek gyógyulását elmesélő művéből, a Hoppárézimiből tévéfilmet is forgattak. Ezen kívül olyan alkotások szerzője, mint a Kitiltottak, Törj át az üvegfalon!, Öbölkör vagy a Tenzi naplója. Az előadásra nem egyedül jött, magával hozta kislányát és az ő barátnőjét is.

A január 20-i, szombati, 11 órai előadásunkat Katus Attila személyi edző, életmód tanácsadó, világ- és Európa–bajnok sportoló is látta.

"Nem csak gyerekeknek, de felnőtteknek is egy nagyon jó kikapcsolódás. Fantasztikus látni az emberi teljesítményeket!" - nyilatkozta nekünk.

A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál utáni első előadást, a Győztesek karneválja a cirkuszban premierjét Erdőhegyi Brigitta énekesnő is megtekintette, akit ezt követően a Duo Solys férfitagja, Hector is a magasba emelt egy rögtönzött mutatvány erejéig.

A vasárnapi 11 órai előadásunkra Váczi Gergő újságíró, műsorvezető is ellátogatott a családjával.

„Nagyon-nagyon fantasztikus volt, abszolút átjött a karácsonyi hangulat.” – Nyilatkozta nekünk.

2017. december 1-én, pénteken a 15 órai előadásunkra ellátogatott a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófia.

„Nagyon jó volt az előadás, tök jó volt látni, nagyon tetszettek a számok, dinamikus volt az egész, szépek voltak a fények, dinamikusak voltak az emberek.” – Nyilatkozta nekünk az énekesnő.

November 26-án, vasárnap, a 15 órai előadásunkra ellátogatott Kozso is, akit a közönségből kiválasztott produkciójához Rafal Walusz bűvész.

"Annyira csodálatos és hihetetlen volt, hogy igazi alkotóembereket, művészeket és sportolókat láthattam együtt. El vagyok ájulva, komolyan mondom, mindenki fantasztikus volt. Meg vagyok hatódva, mindegyik tetszett!" - nyilatkozta nekünk az énekes.

A csütörtök délutáni előadásunkra ellátogatott Pintácsi Viki énekesnő is kislányával, aki egyben a Csodagömb - Cirkuszi Nagykarácsony rendezőjének, Vincze Tündének a tanítványa.

"Ennél fogva az átlagosnál is nagyobb élmény számunkra ez a műsor" - mesélte nekünk Viki.

A szerda délutáni előadásunkra ellátogatott Kollányi Zsuzsi énekesnő.

"Nagyon-nagyon éreztem magam ilyen jól. Fizikai szinten csoda, amit ezek a srácok művelnek. Rendkívüli módon élveztem ezt a műsort!" - mesélte nekünk.

A vasárnap délelőtti előadást Kiss Endi, a Hooligans dobosa is megtekintette.

"Olyan műsorszámok voltak, amiket eddig soha az életben nem láttunk. Mindegyiket ki lehetne emelni, de a kislányaim járnak tissue-zni, így nekünk az külön hatalmas élmény volt! Reméljük, egyszer őket is láthatjuk nálatok!" - számolt be élményeikről a zenész.

Október 21-én, szombaton, a 15 órai Lúdas Matyi a cirkuszban előadást Papadimitriu Athina színművésznő is látta. "Csodálatos volt! Egyszerűen hihetetlen, mire képesek ezek a gyerekek. Összművészet, ének, tánc, akrobatika, állatok. És annyi mondanivalója van a történetnek, mint bizalom és együttműködés!"

A vasárnap 15 órai előadást megnézte családjával Elizabeth Newcamp, a DutchDutchGoose.com családi utazóoldal főszerkesztője is, aki hamarosan cikket fog írni a Lúdas Matyi a cirkuszban műsorunkról.

"Nagyon szépen köszönjük, hogy a cirkuszban lehettünk! Csodálatosan éreztük magunkat, és mindenképpen ajánlani fogunk titeket az olvasóinknak. Nagyszerű élmény volt a gyerekeinkkel nálatok tölteni a délutánt, a személyzet nagyon segítőkész volt, a zene elsőosztályú, a színészek rendkívül tehetségesek. Ez az előadás egy igazi kincs, és szeretnénk megosztani az egész világgal azt az élményt, amit átéltünk a cirkuszotokban!"

A mai előadásunkra Hirtling István Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes művész is ellátogatott. "El vagyok ragadtatva, Lúdas Matyit ilyen artisztikusan, ilyen artistásan, ilyen szórakoztatóan még nem láttam. Csodálatos és remek volt. Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy Magyarországon egy ilyen újraértelmezett cirkuszi produkció hódít. Nagyon örülök, hogy itt lehettem, a fiamat is el fogom hozni" - nyilatkozta nekünk.

Hirtling István az október 6-án a Pinceszínházban debütáló Márai Sándor Varázs című darabjában alakít egy idősödő bűvészt, aki egy fiatal idomárral küzd meg egy egy ifjú légtornász hölgy szerelméért.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink