"Azt szeretem, ha engem elvarázsolnak és ez a műsor engem most családommal együtt tökéletesen elvarázsolt" - árulta el nekünk Vida Péter színművész.

Suba Róbert paralimpiai bajnok ellátogatott gyereknapon a 15 órakor kezdődő előadásra. "Nagyon-nagyon tetszett, csodálatos volt, amit itt láttam!" – árulta el nekünk. "Tele volt gazdag látványelemekkel. Nagyon jól fel volt építve, jó volt maga a díszlet is, a hangaláfestés. Nagyon jól éreztem magam."

Vida Péter színművész és családja Bálint és Sára itt jártak a 2017.03.05. 11 órai előadáson. "A készülő cirkuszművészeti központ egy mederbe terelte a szomszédból ide érkező lenyűgöző produkciókat"

Szombaton a világhírű Rippel Brothers egyik tagja nézte meg előadásunkat: „Artistaként teljesen más szemmel nézem az előadásokat, 27 év tapasztalatával azt mondom, hogy ez egy nemzetközi élvonalbeli műsor. Az első perctől kezdve megragadott, nagyon nagy jövőt jósolok ennek a cirkusznak. Kifejezetten szeretem azokat a produkciókat, amelyekben nem használnak eszközt, illetve az artista saját ereje dominál. Engem leginkább Kronzhko Roman kínai rúdszáma nyűgözött le, aki több formában mutatott be ún. „human flag”-et, azaz emberi zászlót. Kiemelném még Kristóf Krisztián zsonglőrmutatványát is, amely szintén professzionális volt. Jöjjenek el minél többen, és nézzék meg ezt a csodálatos műsort!”

Április 3-án Gubik Petra színésznő nézte meg délutáni előadásunkat. Teljesen lenyűgözte a látvány és a produkciók színvonala: „Nem találok szavakat! Fantasztikus, zseniális embereket láttam a porondon! A kedvencem a kötéltáncos család volt, sírtam a szám közben, nagyon izgultam értük, de mindenki a maga műfajában lélegzetelállító volt.”

Fábián László olimpiai bajnok öttusázó március 15-én tekintette meg előadásunkat, amelyet követően a következő levelet kaptuk tőle: "Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy családommal együtt megtekinthettem a Fővárosi Nagycirkuszban az Atlantisz gyermekei című előadást és egyben gratulálni a társulatnak a látványos és rendkívül színvonalas produkcióért. Sportos hasonlattal élve: kiérdemelne egy érmet az olimpián. Munkájukhoz további sok sikert kívánok, üdvözlettel: Fábián László olimpiai bajnok öttusázó" 

Csonka András színművész gyermekkorában járt utoljára cirkuszban nézőként, december 17-én 15 órakor azonban újra ellátogatott a Fővárosi Nagycirkuszba, és megnézte Balance című előadásunkat. „Borzasztóan klassz dolog, hogy még mindig ennyien szeretik, és ilyen fantasztikus hatása van a cirkusznak! Teljesen fel tudtam töltődni és ki tudtam kapcsolódni!”

   

„Jöjjenek és nézzék meg!” – mondta Sári Évi énekes és színésznő, aki először látogatott el a Fővárosi Nagycirkuszba, de biztosan nem utoljára. Minden produkció nagy hatással volt rá, lenyűgözte a hangulat és a mérhetetlen profizmus.

December 12-én Dr. Tóth Frank 256-szoros válogatott vízilabdázó nézte meg Balance című előadásunkat. Leginkább az X-Treme Brothers erőemelő produkciója tetszett neki, mivel sportolóként átérezte, hogy milyen mérhetetlen kitartás kell hozzá.

„A cirkusz a bohócokkal kiegészítve egy különleges varázslat, olyan esszenciája a tehetségnek, a mosolynak, az izgalomnak és – bizonyos értelemben – a kockázatnak, amilyet máshol nem lehet találni. Lenyűgöző, és hogyha ez a virtuális világ nem is kedvez ennek a művészetnek, mint ahogy a többi emberközeli művészetnek sem, akkor is ezt felmutatni, és ezt a hagyományt őrizni, ez nagyszerű! Mindenkinek ajánlom, hogy merítkezzen meg benne!” – mondta el Hobo az előadás után.

„Mindig a meghatottság peremén vagyok, amikor látom az emberi teljesítményt, a hihetetlen szorgalmat, a lemondást és az egymás iránti tiszteletet” – mondta el nekünk Haumann Péter színművész, aki a Balance című előadásunk után, még mindig annak hatása alatt volt. „Itt nem szabad rosszban lenni, itt vigyázni kell a másikra.”

Ábel Anita színésznő és televíziós műsorvezető kislányával nézte meg Balance című előadásunkat. Az összes produkció lenyűgözte őket, de külön kiemelték az amerikai Flying Farfans rendkívül látványos fliegende-produkcióját és az idén debütáló Duo Claire levegőszámot is.

Balázsy Panna televíziós műsorvezető lelkes cirkuszba járóként mindenkinek csak ajánlani tudja Balance című előadásunkat, hiszen olyan élményben lehet részük az nézőknek, amit nem fognak elfelejteni. Megosztotta velünk azt is, hogy a White Fantasy produkciója, melyben az akrobatikus elemek és a zsonglőrködés ötvöződik, nagyon lenyűgözték.

Felkai Eszter, Jászai Mari-díjas színművész november 8-án 15 órakor látogatott el hozzánk. A Balance előadás után, még a produkciók hatása alatt, elmondta, hogy minden műsorszám izgalmas és elegáns volt, a fények és a hangulat elvarázsolta. Kifejtette, hogy az előadás minden számában megjelenik az egymásra utaltság ugyanúgy, ahogy az életben is.

November 7-én 19 órakor Kiss Lenke, válogatott kosárlabdázó nézte meg Balance című előadásunkat, amely végén elmondta, hogy az akrobataszámokat lenyűgözőnek találta, de leginkább a Teibler csoport produkciója tetszett neki: „Nagyon örülök, hogy van folytatása ennek a tradicionális magyar számnak, egy fantasztikus élmény volt. Ez a cirkusz már nem az a cirkusz, ez sokkal szebb, korszerűbb, mindenkinek ajánlom, hogy jöjjön el, és nézze meg!”  

„A körmömet lerágtam, annyira izgalmas volt.”- mondta el az előadást követően Szulák Andrea eMeRTon-díjas énekesnő, színművésznő, aki nehezen tudott választani a színvonalas produkciók közül, kiemelte Pascal bohócot, Kimberly-t, a kolumbiai Gerling, és a magyar Teibler csoportot, a Duo Claire és Eva Chris produkcióját. „A cirkuszban lehet az ember igazán újból gyerek. Személyes, emberi - nekem ilyen a cirkusz!”

 

„Nagyon szeretek cirkuszba járni, azonban ahogy múlik az idő, egyre inkább féltem az artistákat. Az éles helyzetekben önkéntelenül kitör belőlem egy kiáltás.” – osztotta meg velünk Pierrot gondolatait az előadás után, aki a Flying Farfans produkciója mellett – amelyért kisfia is rajongott – az X-Treme Brothers és a kolumbiai Gerling csoport műsorszámait emelte ki. „Cirkuszba járni jó, hiszen ez az élmény nem hasonlítható máshoz, itt az emberi teljesítmény egészen különleges módon mutatkozik meg.”

„Azért szeretem a cirkuszt, mert még a színháznál is több, mert abszolút a pillanat művészete.”- mondta el Magyar Attila színművész, rendező, színházi író, a Budaörsi Játékszín művészeti vezetője a Balance című előadást követően.

Feke Pál színművész, Junior Prima- és Artisjus díjas énekes az előadás után a Flying Farfans produkcióját és a Gerling csoport halálkerék-számát tartotta lenyűgözőnek, de tetszettek neki az oroszlánok is. Elmondta, hogy újra gyereknek érezte magát.

Mucsi Zoltán, Jászai Mri-díjas színművész október 25-én, vasárnap 11 órakor nézte meg Balance című előadásunkat. Kimberly Lester, az X-Treme Borthers és a Gerling csoport produkcióját emelte ki, elmondta, hogy a cirkuszi produkciók mögött rengeteg munka és gyakorlás van, nagyon tetszett neki az előadás.