A január 27-i, 19:00 órai előadásunkra ellátogatott Zemlényi Zoltán író, akinek gyógyulását elmesélő művéből, a Hoppárézimiből tévéfilmet is forgattak. Ezen kívül olyan alkotások szerzője, mint a Kitiltottak, Törj át az üvegfalon!, Öbölkör vagy a Tenzi naplója. Az előadásra nem egyedül jött, magával hozta kislányát és az ő barátnőjét is.

A január 20-i, szombati, 11 órai előadásunkat Katus Attila személyi edző, életmód tanácsadó, világ- és Európa–bajnok sportoló is látta.

"Nem csak gyerekeknek, de felnőtteknek is egy nagyon jó kikapcsolódás. Fantasztikus látni az emberi teljesítményeket!" - nyilatkozta nekünk.

A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál utáni első előadást, a Győztesek karneválja a cirkuszban premierjét Erdőhegyi Brigitta énekesnő is megtekintette, akit ezt követően a Duo Solys férfitagja, Hector is a magasba emelt egy rögtönzött mutatvány erejéig.

A vasárnapi 11 órai előadásunkra Váczi Gergő újságíró, műsorvezető is ellátogatott a családjával.

„Nagyon-nagyon fantasztikus volt, abszolút átjött a karácsonyi hangulat.” – Nyilatkozta nekünk.

2017. december 1-én, pénteken a 15 órai előadásunkra ellátogatott a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófia.

„Nagyon jó volt az előadás, tök jó volt látni, nagyon tetszettek a számok, dinamikus volt az egész, szépek voltak a fények, dinamikusak voltak az emberek.” – Nyilatkozta nekünk az énekesnő.

November 26-án, vasárnap, a 15 órai előadásunkra ellátogatott Kozso is, akit a közönségből kiválasztott produkciójához Rafal Walusz bűvész.

"Annyira csodálatos és hihetetlen volt, hogy igazi alkotóembereket, művészeket és sportolókat láthattam együtt. El vagyok ájulva, komolyan mondom, mindenki fantasztikus volt. Meg vagyok hatódva, mindegyik tetszett!" - nyilatkozta nekünk az énekes.

A csütörtök délutáni előadásunkra ellátogatott Pintácsi Viki énekesnő is kislányával, aki egyben a Csodagömb - Cirkuszi Nagykarácsony rendezőjének, Vincze Tündének a tanítványa.

"Ennél fogva az átlagosnál is nagyobb élmény számunkra ez a műsor" - mesélte nekünk Viki.

A szerda délutáni előadásunkra ellátogatott Kollányi Zsuzsi énekesnő.

"Nagyon-nagyon éreztem magam ilyen jól. Fizikai szinten csoda, amit ezek a srácok művelnek. Rendkívüli módon élveztem ezt a műsort!" - mesélte nekünk.

A vasárnap délelőtti előadást Kiss Endi, a Hooligans dobosa is megtekintette.

"Olyan műsorszámok voltak, amiket eddig soha az életben nem láttunk. Mindegyiket ki lehetne emelni, de a kislányaim járnak tissue-zni, így nekünk az külön hatalmas élmény volt! Reméljük, egyszer őket is láthatjuk nálatok!" - számolt be élményeikről a zenész.

Október 21-én, szombaton, a 15 órai Lúdas Matyi a cirkuszban előadást Papadimitriu Athina színművésznő is látta. "Csodálatos volt! Egyszerűen hihetetlen, mire képesek ezek a gyerekek. Összművészet, ének, tánc, akrobatika, állatok. És annyi mondanivalója van a történetnek, mint bizalom és együttműködés!"

A vasárnap 15 órai előadást megnézte családjával Elizabeth Newcamp, a DutchDutchGoose.com családi utazóoldal főszerkesztője is, aki hamarosan cikket fog írni a Lúdas Matyi a cirkuszban műsorunkról.

"Nagyon szépen köszönjük, hogy a cirkuszban lehettünk! Csodálatosan éreztük magunkat, és mindenképpen ajánlani fogunk titeket az olvasóinknak. Nagyszerű élmény volt a gyerekeinkkel nálatok tölteni a délutánt, a személyzet nagyon segítőkész volt, a zene elsőosztályú, a színészek rendkívül tehetségesek. Ez az előadás egy igazi kincs, és szeretnénk megosztani az egész világgal azt az élményt, amit átéltünk a cirkuszotokban!"

A mai előadásunkra Hirtling István Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes művész is ellátogatott. "El vagyok ragadtatva, Lúdas Matyit ilyen artisztikusan, ilyen artistásan, ilyen szórakoztatóan még nem láttam. Csodálatos és remek volt. Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy Magyarországon egy ilyen újraértelmezett cirkuszi produkció hódít. Nagyon örülök, hogy itt lehettem, a fiamat is el fogom hozni" - nyilatkozta nekünk.

Hirtling István az október 6-án a Pinceszínházban debütáló Márai Sándor Varázs című darabjában alakít egy idősödő bűvészt, aki egy fiatal idomárral küzd meg egy egy ifjú légtornász hölgy szerelméért.

Tegnapi előadásunkat Dósa Mátyás is látta, aki 2008-ban a szolnoki Szigligeti Színház darabjában maga is eljátszotta Rómeót. "Nagyon tetszett és számomra új volt az, hogy mennyi mindent ki lehet fejezni ugyanúgy mozgással, mint prózával. Nagyon tehetségesnek tartom az előadásban fellépő fiatalokat!"

Nádasdy Ádám nem csak megnézte október 4-i előadásunkat, de utána ő tartotta a rendhagyó órát. "Nagyon meg voltam elégedve. Meglepően jól átjön Rómeó és Júlia története. Nagyon jók a verekedési jelenetek, mikor egymáshoz sem érnek, de úgy csinálták meg, hogy közben mégis durvának hat. Ugyanilyen jól oldották meg a szerelmes jeleneteket is. Közben vannak akrobatikus számok, amik nagyon helyénvalók, hiszen a Shakespeare-i Rómeó és Júlia már rettentően mozgalmas."

"Meglepődtem, hogy ilyen fiatalok a gyerekek, nagyon szimpatikusak voltak. Tetszett a kitartásuk, és főleg az, hogy nem beszéddel mesélték el a darabot, hanem jelbeszéddel, arcjátékkal és színpadi eszközökkel. A gyerekeket is elvarázsolták" - mesélte a rendezvényszervező és énekes.

"Azt szeretem, ha engem elvarázsolnak és ez a műsor engem most családommal együtt tökéletesen elvarázsolt" - árulta el nekünk Vida Péter színművész.

Suba Róbert paralimpiai bajnok ellátogatott gyereknapon a 15 órakor kezdődő előadásra. "Nagyon-nagyon tetszett, csodálatos volt, amit itt láttam!" – árulta el nekünk. "Tele volt gazdag látványelemekkel. Nagyon jól fel volt építve, jó volt maga a díszlet is, a hangaláfestés. Nagyon jól éreztem magam."

Vida Péter színművész és családja Bálint és Sára itt jártak a 2017.03.05. 11 órai előadáson. "A készülő cirkuszművészeti központ egy mederbe terelte a szomszédból ide érkező lenyűgöző produkciókat"

Szombaton a világhírű Rippel Brothers egyik tagja nézte meg előadásunkat: „Artistaként teljesen más szemmel nézem az előadásokat, 27 év tapasztalatával azt mondom, hogy ez egy nemzetközi élvonalbeli műsor. Az első perctől kezdve megragadott, nagyon nagy jövőt jósolok ennek a cirkusznak. Kifejezetten szeretem azokat a produkciókat, amelyekben nem használnak eszközt, illetve az artista saját ereje dominál. Engem leginkább Kronzhko Roman kínai rúdszáma nyűgözött le, aki több formában mutatott be ún. „human flag”-et, azaz emberi zászlót. Kiemelném még Kristóf Krisztián zsonglőrmutatványát is, amely szintén professzionális volt. Jöjjenek el minél többen, és nézzék meg ezt a csodálatos műsort!”

Április 3-án Gubik Petra színésznő nézte meg délutáni előadásunkat. Teljesen lenyűgözte a látvány és a produkciók színvonala: „Nem találok szavakat! Fantasztikus, zseniális embereket láttam a porondon! A kedvencem a kötéltáncos család volt, sírtam a szám közben, nagyon izgultam értük, de mindenki a maga műfajában lélegzetelállító volt.”

Hírlevél feliratkozás


  

Legolvasottabb híreink