Buda Marci - május 19. 19 óra


Buda Marci - május 19. 19 óra

Szombati 19 órai előadásunkra ellátogatott Buda Márton, a DUE Rádió műsorvezetője is. Hogy tetszett a műsor? Mi tetszett benne a legjobban? Melyik előadások voltak a kedvencei? Egyáltalán, mennyire tartja trendinek a cirkuszt? Kiderül interjúnkból!

Én nagyon jól érzem magam mindig, de ma kifejezetten jól, mert én imádom az ilyen showműsor-jellegű előadásokat, ahol nagyon nagy fények vannak, és minden nagy, minden grandiózus. Úgyhogy én nagyon szeretem ezt, én ezekkel élek-halok! Nem tudom miért, de benne van a génjeimben.

Az a baj, hogy egy csomószor elfelejtem elővenni a telefonomat, hogy megpróbáljam lefilmezni, mert annyira magával ragad egyébként a látványvilág, úgyhogy tetszik nagyon.

Milyen gyakran jársz a családdal hozzánk a cirkuszba?

Minden egyes alkalommal, amikor van új előadás, akkor azt megnézzük. Azt mondanám, hogy rendszeresen.

Milyen jellegű műsorok tetszenek Nektek?

Ez a vizes jellegű téma nagyon bejön. Ez az óriás szökőkútszerű vízágyús történet nagyon bejön. Érdekes, mert hála az égnek, bohócot most nem nagyon látok. Valamiért a bohócok engem nem nagyon kötöttek le soha, de az elmúlt időszakban azért láttam néhány jó bohócszámot itt a Fővárosi Nagycirkuszban. Viszont ez a kutyásszám kifejezetten szórakoztató volt, ezt nagyon bírtam, meg ezt a papagájos számot is, mikor röpködtek körbe, az nagyon jó volt.

Szerinted trendi manapság cirkuszba járni?

Ha ilyen showműsorok vannak, akkor igen. Azért én nem csak a Fővárosi Nagycirkuszba szoktam járni, hanem én minden évben Balatonlellén meg szoktam nézni a Richteréket is. Tehát összehasonlítási alapom van, de bátran mondhatom, hogy szerintem mind a kettő produkció, ami itt is le van téve az asztalra, meg ami ott is le van téve az asztalra, az világszínvonal. Tehát amíg ilyen cirkusz van, én azt mondom, hogy senki ne maradjon otthon, hanem gyertek el cirkuszba!

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink