Benedek Miklós, Benedek Tibor és Vida Péter - október 11. 11 óra


Benedek Miklós, Benedek Tibor és Vida Péter - október 11. 11 óra

Október 11-én, vasárnap 11 órakor Benedek Miklós Jászai Mari-díjas színművész, rendező, Érdemes és Kiváló Művész, és fia, Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, szövetségi kapitány látogatott el a cirkuszba, akiket elkísért Vida Péter színművész is az előadásra.

„Mindig is tiszteltem a cirkuszművészeket, már gyermekkoromban a Csim-Bum Cirkuszon növekedtem. Most egy teljesen hagyományos cirkuszt láttunk, nekem legjobban a kolumbiai csapat tetszett. Remek volt!” – mondta el Benedek Miklós színművész az előadás után. Vida Péter hozzátette: már ebben az előadásban is megjelent a modern cirkusz előszele, hiszen az egyensúly, a balansz köré szerveződtek a számok, valamint egy tematikus nyitányként felcsendült egy Hobo-dal is Maka Gyuszi konferanszié előadásában, külön erre a produkcióra átírva, amely még ebben a formában sehol máshol nem volt hallható. Jó lenne, ha a fiatalok, gyermekek, mint élő műfajt ismernék meg, fedeznék fel újból a cirkusz világát – fogalmazott Benedek Miklós.  

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink