Az univerzum fényei

2013. augusztus 28., szerda

Az univerzum fényei

Október 5-én Budapesten soha nem látott cirkuszcsillagok ragyogják be a Fővárosi Nagycirkusz porondját. 

Az univerzum fényei című bemutatónk legnagyobb szenzációja a Casselly-család magyarországi vendégszereplése. Az új műsor a Monte Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál tavalyi győzteseinek világot ámulatba ejtő elefántszáma mellett bemutatja a magyar cirkuszművészet legnagyobb reménységei közé tartozó Trió Sárközy zsonglőrcsoportot, egy világszerte sikert sikerre halmozó akrobatikus plafon mutatványt, Ukrajna leglátványosabb motoros ikária-számát, továbbá pompás állatszámokat, bohócokat, kínai rúdakrobatákat, kubai légtornászokat és a régmúlt cirkuszi idők máig megfejthetetlen, hátborzongató illúzióit.  

Ha tehát önfeledt szórakozásra vágyik vagy szeretteit szeretné felejthetetlen ligeti cirkuszélménnyel megajándékozni, akkor nem csalódhat a Fővárosi Nagycirkuszban. Augusztus 19-től jegyek már kaphatóak a www.fnc.hu/jegyvasarlas online felületen és a cirkusz jegypénztárában.

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink