Cirkuszparádé október 5-én!

2013. szeptember 05., csütörtök

Cirkuszparádé október 5-én!

Magyarországon soha nem látott Cirkuszparádé.

A cirkuszparádék története a régmúltban gyökerezik. A múlt században, ha egy vándorcirkusz megérkezett a városba, látványos felvonulással adta ezt hírül az ott élőknek. Felvonultak az artisták, állatok és egy színes parádé kerekedett az utcákon, tereken.

A nyári műsorunk közönségsikere minden rekordot megdöntött, ezért - az ősi cirkuszi hagyományokat felelevenítve - a cirkuszbarátok lelkesedését és érdeklődését egy fergeteges utcai cirkuszi parádéval szeretnénk megköszönni! Október 5-én 10 órakor, a Fővárosi Nagycirkusz elől indul a Magyarországon soha nem látott Cirkuszparádé.

A színes, látványos parádén felvonulnak kosztümös artisták, elefántok, gólyalábasok, Az Univerzum fényei című új műsorunk teljes társulata. A pompás menet egészen a Hősök teréig vonul, majd visszatér a cirkusz elé, ahol igazi kedvcsináló cirkuszi program veszi kezdetét, melynek csúcspontja egy fantasztikus halálkerék szám. A parádé nagyszerű ráhangolódás lesz Az Univerzum fényei este 19 órakor kezdődő premierjére.

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink