Elbúcsúztak A fesztivál csillagai

2014. március 09., vasárnap

Elbúcsúztak A fesztivál csillagai

Méltó befejezése a cirkuszfesztiválnak

Fergeteges fináléval zárult A fesztivál csillagai műsorunk, amelyben a 10. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál kiváló artistái nyújtottak feledhetetlen élményt a cirkusz közönségének.

A fesztivál után a legnagyobb sztárok maradtak a Fővárosi Nagycirkuszban, akik világszínvonalú produkciókkal azokat is megörvendeztették, akik lemaradtak a cirkuszfesztiválról. A műsorban lélegzetelállító artistamutatványok, és a legnagyszerűbb állatszámok nyújtottak maradandó élményt. A Casselly család is Budapesten ért a csúcsra, és fesztivál győztes lett a négy fordulatos szaltóval ékesített elefánt akrobata szám.

 

Következő műsorunk, a Circus Classicus március 29-től várja a cirkuszrajongókat a klasszikus cirkuszt idéző produkciókkal.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink