Lepje meg kedvesét Bálint-napra „Romantikus Karnevál” élménnyel!

2018. január 26., péntek

Lepje meg kedvesét Bálint-napra „Romantikus Karnevál” élménnyel!

Romantikát kedvelő vendégeink február 14. és 18. között „Romantikus páros” jeggyel is megnézhetik hagyományos műsorkezdési időpontjainkban a „Győztesek Karneválja a cirkuszban” című előadásunkat.

A fenti időtartamban a 15:00 órás és szombat esti 19:00 órás előadásunkra prémium kategóriás jegyekhez – melyeket személyesen a jegypénztárban lehet megvásárolni – párban érkező látogatóink a mini-páholyainkban pezsgőre, rózsára és egy kis plusz meglepetésre is számíthatnak.

Amennyiben a párjuknak szóló szerelmes üzenetüket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre legkésőbb február 12. 12:00 óráig átküldik, az előadás előtt vagy az előadás szünetében megjelentetjük óriáskivetítőnkön.

Boldog, szép és szerelmes napokat kívánunk mindenkinek!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink