Művészinterjú: Andrejs Fjodorvs

2018. február 08., csütörtök

Művészinterjú: Andrejs Fjodorvs

Új műsorunk, a Győztesek karneválja a cirkuszban premierjét január 19-én tartottuk, amit a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál legjobb, díjnyertes produkcióiból állítottuk össze. Soron következő interjúnkban Andrejs Fjodorvs lett artistával beszélgettünk el, aki galamb- és kutyaszámával Ezüst Pierrot-díjat kapott a XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

1. Hogy tetszik Budapest?

Nagyon tetszik Budapest, gyönyörű város. Már voltam a várban, és kirándultam a városközpontban.

2. Hogy érzed Magad a Fővárosi Nagycirkuszban?

Nagyon jól érzem magam, nagyon szép teljesítménynek tartom Budapest, Magyarország és egész Európa részéről, hogy itt található egy kőcirkusz, hiszen nem mindegyik ország rendelkezik ilyesmivel. A magyar kormány és Budapest pedig gondoskodik erről az épületről, így egész évben nyitva tarthat.

3. Mi a véleményed a műsorról?

Nem tudok sokat mondani, mert még nem láttam a számokat – fel kell készülnöm az előadásra, majd fel kell készítenem a galambokat is, és így nem marad számomra idő, hogy megnézzem a műsort, mert az állataimról kell gondoskodnom.

4. Mi a jó állatszám titka?

Nincs semmi titok. Szeretned kell, amit csinálsz, szeretned kell az állataidat, emellett ehhez a munkához türelem kell. Mindent bele kell tenned magadból, az idődet, a szeretetedet, az irántuk érzett szenvedélyedet, és amikor mindent beleadtál, onnantól tudsz számítani rájuk.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink