Művészinterjú: Duo Romance

2018. február 09., péntek

Művészinterjú: Duo Romance

Új műsorunk, a Győztesek karneválja a cirkuszban premierjét január 19-én tartottuk, amit a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál legjobb, díjnyertes produkcióiból állítottuk össze. Interjúsorozatunk legutóbbi részében a Duo Romance-szal beszélgettünk a Lyrical Circus Late-Night Show-ról és arról, milyen érzés volt visszatérni Budapestre.

1. Már egyszer voltatok nálunk. Hogy tetszik Budapest, mi az, amiben másodjára már más?

Úgy gondoljuk, nincs különbség. Már azóta, hogy itt voltunk tavaly, szeretjük ezt a várost, azért is próbáltunk meg idén újra fellépni itt. Nagy örömünkre szolgált, hogy sikerült újra fellépnünk itt, különösen a fesztivál miatt, ami idén különösen nagyszerű lett. Szeretünk itt lenni.

Nem voltunk még sok helyen, de tervezzük majd, hogy az egyik hajóéttermet meglátogatjuk a Dunán és megnézzük a Parlamentet. Van néhány tervünk, mit nézünk meg, míg Budapesten vagyunk. Már voltunk a termálfürdőben, és nagyon jól éreztük magunkat. Budapest csodálatos város.

2. Milyen érzés volt visszatérni a Fővárosi Nagycirkuszba?

Mindig jó érzés visszatérni a Fővárosi Nagycirkuszba, mivel jó itt dolgozni. Tisztelettel bánnak veled és minden segítséget megkapsz, ha itt dolgozol.

3. Mi a véleményetek a műsorról?

A Győztesek karneválja a cirkuszban egy kiváló műsor, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A Fővárosi Nagycirkuszban mindig is nagyszerű műsorok voltak. Ez is kiváló, mint a korábbiak, mindenkinek ajánljuk.

4. Felléptetek a Lyrical Circus Late-Night Showban, amiért a Magyar Cirkuszigazgatók Különdíját, illetve a Bronz-díjat kaptátok. Milyen érzés volt fellépni ebben a műsorban, miben volt más az eddigieknél, illetve milyen volt díjat kapni érte?

Egy nagyon különleges műsor volt számunkra, mert a versenyen kívül nem voltunk olyan idegesek, voltaképpen nagyon is nyugodtak voltunk. Ez volt a különbség, mert ha nyugodt vagy, a munkát is jobban élvezed.

A műsor nagy sikernek örvendett, és örülünk, hogy a részei lehettünk. Nagyon tetszett nekünk, és az is jó érzés volt számunkra, hogy két díjat is nyertünk, a Bronz-díjat és a Magyar Cirkuszigazgatók Különdíját, így elismerve éreztük magunkat.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink