Cirkuszparádé a Városligetben

2014. április 22., kedd

Cirkuszparádé a Városligetben

Hatalmas siker a Cirkuszparádén!

 

Április 19-én a Cirkuszok Világnapjának egy fantasztikus felvonulással tisztelegtünk. Cirkusz az egész világ, legalábbis ezt tapasztalhatták azok, akik múlt szombaton a Városligetbe vagy a Hősök terére látogattak. A Circus Classicus műsorának teljes társulata: mazsorettek, huszárok, a Fővárosi Nagycirkusz zenekara és a Baross Imre Artistaképző diákjai vonultak fel a feldíszített cirkuszi karavánon. A Hősök terén összesereglett nézőközönség legnagyobb örömére, Varga Viktor énekelt Cinthya Dictator társaságában.

Miután a Parádé résztvevői visszaérkeztek a Fővárosi Nagycirkusz épülete elé, egy szórakoztató showműsor vette kezdetét. Gólyalábasok, tányérforgató zsonglőrök, bűvészek és bohócok kötötték le a kicsik és nagyok figyelmét.

 

1
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
2
20
3
4
5
6
7
8
9

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink