A Dosov csoport Magyarországon!

2018. április 12., csütörtök

A Dosov csoport Magyarországon!

Megérkezett a világhírű Dosov csoport Magyarországra! Ugródeszka- és erőemelő-számuk hamarosan látható a Fővárosi Nagycirkusz Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkusz előadásán!

Dmitrij Dosov 2002-ben hozta létre ugródeszkacsoportját a moszkvai Rosgoscirk berkein belül. 2003-ban a Jekatyerinburgi Állami Cirkuszban debütáltak új számukkal, amellyel ugyanabban az évben kettő, majd 2004-ben a Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválon ismét aranydíjat nyertek. Bejárták egész Oroszországot, valamint felléptek többek között Svájcban, Amszterdamban, Hollandiában és Németországban. 2007-ben produkciójukat Ezüst Bohóc-díjjal jutalmazták a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon. Az előadásban bemutatják lenyűgöző erőemelő-számukat is. 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink