Závogyán Magdolna és az ELTE hallgatói az Atlantic Flight előadásán!

2018. április 12., csütörtök

Závogyán Magdolna és az ELTE hallgatói az Atlantic Flight előadásán!

"Többek között azért jöttünk a Fővárosi Nagycirkuszba, mert itt tapasztaltuk azt a kreativitást és innovációt, amely vonatkozásában a cirkusz vezetése megfelelő válaszokat adott a kulturális területen!"

A mai, 15 órai Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkusz előadásunkra ellátogatott Závogyán Magdolna kultúráért felelős helyettes államtitkár is, aki meghívta az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatóit is, és elmondta azt is, miért a Fővárosi Nagycirkuszra esett a választásuk!

Závogyán Magdolna nem először járt már a Fővárosi Nagycirkuszban, ő nyitotta meg a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál Lyrical Circus Late-Night Show műsorát, amit Fekete Péter miniszteri biztos, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatója rendezett, és ami a Special Award of Firebird Production Különdíjat is elnyerte.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink