Ma látható a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál A műsora az M5 csatornáján!

2018. április 14., szombat

Ma látható a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál A műsora az M5 csatornáján!

Április 14-én, 21-én és 28-án, szombati napokon, 20:45-től megtekinthető a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál felvételeiből készült összeállítás az M5 műsorán! 14-én az A műsorról készült felvétel tekinthető meg, 21-én, a Cirkuszi Világnapon a B műsorról készült felvétel, 28-án pedig a díjátadó gálaműsor felvétele!

A XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál A műsora 2018. január 9-én 19:00 órakor debütált a Fővárosi Nagycirkuszban.

A nyitóképben a közönség a Hortobágyi Károly-díjas és Monte Carlo-i Arany Bohóc-díjas artista, Richter Flórián és fia, Kevin lovasakrobata számát csodálhatta meg, majd a Hortobágyi Károly-díjas Rippel fivérek „handstand a levegőben” száma kápráztatta el őket.

A versenyprogram első fellépői a Las Bellas Chicas csoport tagjai voltak sejtelmesen misztikus kínai rúdszámukkal, őket követte a mexikói Duo Cardio lenyűgözően bájos és kacér perzs számukkal. Ezután az orosz Without Socks bohóctrió nevettette meg a közönséget, majd az argentin Agustín Viglione következett álomszerű buborékszámával. A kubai Duo Solys egy ámulatba ejtő szerelmi történetet mutatott be handstand számukkal, a mongol Nomuna csoport egy lenyűgöző hand voltige számmal nyűgözték le a közönségüket.

A cseh Duo Supka zsonglőrszámukkal egy futurisztikus világba kalauzolt el bennünket, míg Magyarországot képviselte Fehér Ádám és Kassai Benjámin bámulatos kínai rúdszámukkal. A lengyel bűvész Rafał Walusz megnyerő stílusával és páratlan ügyességével csalt mosolyt mások arcára, az üzbég Hametov Family a család összetartó erejét mutatta be gurtniszámukkal, a műsor pedig a kínai Chinese National Acrobatic Troupe energikus diabolo számával végződött.

Az A műsort január 13-án, szombaton 11:00 és 15:00 órakor tekinthette meg még a közönség.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink