Virágültetés a Fővárosi Nagycirkusz előtt a Föld napja alkalmából!

2018. április 16., hétfő

Virágültetés a Fővárosi Nagycirkusz előtt a Föld napja alkalmából!

Április 22-e a Föld napja, ebből az alkalomból világszerte számos eseményt rendeznek, hogy felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. Erre az alkalomra készülve április 20-án, pénteken ismét virágba borítjuk a Fővárosi Nagycirkusz előtti teret, és a virágládákat muskátlival töltjük meg.

Ugyanazon a napon, 15:00 órától pedig egy fantasztikus, frissítő utazásra invitáljuk nézőinket. Az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című műsorban szabadon szárnyal a határokat nem ismerő képzelet, és mi csak arra kérjük nézőinket, hogy szálljanak fel velünk kerek e világot keresztbe-kasul bejáró repülőnkre. Bátor kapitányunk és csinos stewardesseink vezetésével egy ugrásnyira van a világ legtávolabbi csücske is, ők pedig nem félnek elindítani a motort, felszállni bondorodó felhők magasába, és elvezetni csodás gépmadarukat bárhová, ahol mesés kalandok és felejthetetlen csodák várnak mindannyiunkat.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink