Cirkuszbusz - háztól házig!

2014. november 04., kedd

Cirkuszbusz - háztól házig!

A kép csak illusztráció!

Csoportok számára külön busz mindössze 990 Ft/ fő áron!

Iskolás vagy óvodás csoporttal, esetleg kollégákkal, barátokkal látogatna el a Fővárosi Nagycirkusz előadására, de az utazás megszervezése, a tömegközlekedés, a sok átszállás, a várakozás elriasztja? 2014. őszéről budapesti, illetve az agglomerációhoz tartozó csoportok számára 30 fő felett külön buszt biztosítunk mindössze 990 Ft/fő áron!

Részletek:


  • A meghirdetett áron alkalmanként 30-50 fő közötti csoportok szállítását vállaljuk (oda-vissza).
  • A szállítás pontos időpontjának és helyének előzetes egyeztetése, a szállítási időpontot megelőző héten történik.
 

Települések listája:


Budapest, Herceghalom, Páty, Telki, Piliscsaba, Leányfalu, Sződ, Őrbottyán, Erdőkertes, Veresegyház, Gödöllő, Pécel, Üllő, Ócsa, Tököl, Tárnok, Törökbálint, Biatorbágy, Szentendre, Pomáz, Budakalász, Fót, Pilisszentiván, Üröm, Mogyoród, Solymár, Remeteszőlős, Csömör, Nagytarcsa, Budakeszi, Vecsés, Felsőtag, Gyál, Halásztelek, Dunaharaszti, Felsőpakony, Taksony, Alsónémedi, Érd

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink