Külhoni magyar diákok látogattak el az artista gyakorló bázisra!

2018. június 04., hétfő

Külhoni magyar diákok látogattak el az artista gyakorló bázisra!

Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára külhoni magyar fiatalokkal találkozott a magyar cirkuszi élet Művésztelepén.

Az általános és középiskolás diákok az EMMI Kultúráért Felelős Államtitkársága által 2016-ban indított a „Hétköznapi hőseink – Írjunk történelmet!” kutatóprojektje keretében találkoznak Budapesten június 4. és 6. között, ahol a projekttel kapcsolatos információ- és tapasztalatcserére kerül sor. A találkozóra a projektvezető pedagógusok kíséretében Erdélyből, Vajdaságból, Muravidékről és a Felvidékről érkeztek diák kutatócsoportok.

A háromnapos rendezvény során a csoportok - délelőttönként - a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) Lotz-termében mutatják be - vetítéssel egybekötött - beszámolójukat, majd azt követően eszmecserét folytatnak.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink