Cirkuszművészettel nyílik meg a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó!

2018. június 05., kedd

Cirkuszművészettel nyílik meg a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó!

Június 29-én, pénteken 19 órakor a Közép-európai cirkuszművészeti kavalkád nyitó előadással veszi kezdetét VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. A nyitó előadást Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára rendezi, és fellép benne Serebrennikov Iurii (zsonglőrszám), Dosov csoport (erőemelő trió), Bakalkina Mariia (handstand), Silver Power (erőemelő duó), valamint rajtuk kívül a V4 artistái.

A megnyitó ünnepségen részt vesznek és beszédet mondanak a V4 országok kultúrpolitikai képviselői. A 6. VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozót Rétvári Bence (EMMI Parlamenti Államtitkár, a fesztivál fővédnöke), Fekete Péter (Kultúráért Felelős Államtitkár), Fördős Attila (Vác Város Polgármestere, a fesztivál védnöke), valamint Kis Domonkos Márk (Váci Dunakanyar Színház igazgatója, a fesztivál alapítója, igazgatója) nyitják meg.

Ennek kapcsán tartottak sajtótájékoztatót ma 11:00 és 12:00 között a Várkert Bazárban, mely során bemutatták a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó története című kiadványt és kisfilmet, valamint az idei fesztivál programjait.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink