Kettős premier Európa két cirkuszművészet szempontjából meghatározó helyszínén!

2018. június 10., vasárnap

Kettős premier Európa két cirkuszművészet szempontjából meghatározó helyszínén!

Az egyik premieren, Budapesten Samuel Tétreault a 7 Fingers sztárja rendezésében fiatal magyar artistaművészek mutatják be egy hónapos munkájuk eredményét. A másik premieren, Észak-Olaszországban, Verona városában az ECA Európai Cirkusz Szövetség elnöksége előtt mutatja be vizsgaelőadását az Academia del Circo csapata. Európa két pontján egyidőben azonos szellemiséggel fiatalok alkotnak, üzenetet küldenek a világnak álmok megvalósításáról, egyensúlyról, életigenlésről. Samuel Tétreault darabját, a Rengeteget Budapesten a Sziget Fesztiválon láthatja Európa fiatal közönsége.

Uls Pilz és az ECA elnöksége, közöttük Fekete Péter kultúráért felelős államtitkárral, aki a magyar cirkuszművészet megújításáért felelős miniszteri biztos, üzenetben köszöntötték a budapesti premier résztvevőit sok sikert kívánva az induló fiatal artistaművészeknek.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink