Magyar Cirkuszcsillagok

2015. január 02., péntek

Magyar Cirkuszcsillagok

Programjavaslat iskoláknak, óvodáknak

A nemzeti előadó-művészeti szervezetként működő MACIVA Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. kulturális csúcsintézményként legfőbb feladatának tekinti a cirkuszművészet értékeinek megőrzését és közkinccsé tételét, valamint azt, hogy minden gyermek eljuthasson a magyar cirkuszművészet fellegvárába, a Fővárosi Nagycirkuszba!

 

Ennek érdekében az oktatási intézmények számára az alábbi lehetőségeket biztosítjuk:

 

- csoportos kedvezmények: hétköznap 40%-os, hétvégén 25%-os kedvezmény prémium, I. illetve II. kategóriájú jegyekre, valamint minden 20. gyerek után 1 ingyenes kísérőjegy jár.
- cirkuszbusz: budapesti, illetve az agglomerációhoz tartozó intézmények számára 30 fő felett különbuszokat biztosítunk, melyeket kedvező, 990Ft/fő áron lehet igénybe venni.
- délelőtti matiné előadás: egységes, kedvezményes 1500 Ft/fő áron 2015. március 12-én 10 órakor.

 

Részletes tájékoztatás és foglalás: +36 1 343 9637,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink