Fiatal artistatehetségek a Cirkuszok éjszakáján!

2018. július 09., hétfő

Fiatal artistatehetségek a Cirkuszok éjszakáján!

Július 14-én, szombaton, a Cirkuszok éjszakája alkalmából egy extra műsorral kedveskedünk azoknak a látogatóinknak, akik az aznapi Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás előadás bármelyikére jegyet váltottak! A másfélórás műsor utolsó előadásunk után, 21:35-kor kezdődik, és témáját tekintve az Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás meghosszabbítása lesz, így az utazás köré fog épülni. Ebben az extra műsorban fiatal artistatehetségek is fellépnek, akik idén vagy nemrég végeztek a Baross Imre Artistaképző Intézetben.

Bóta Melinda és Kovács Dóra lélegzetelállító drótszámmal kápráztatja el a közönséget, fellép Tóth Gabriella kecses és lírai levegőszámával, Jerabek Csenge és Faludy Szilvia energikus görkorcsolyaszámot ad elő a manézsban. Rajtuk kívül látható Axt Elizabeth szemkápráztató handstand és tissueszáma, a Silver Power látványos erőemelő és karikaszámával ejti ámulatba a látogatókat, a Dosov duó pedig egy szenzációs erőemelő számot mutat be. A műsor alatt Vass Szilárd „Sziszi bohóc” gondoskodik a felhőtlen szórakozásról, a közönséget pedig Maka Gyuszi, a Fővárosi Nagycirkusz konferansziéja kalauzolja el a megannyi páratlan produkció világában.

A műsor alatt élőben bejelentkezik a Recirquel Újcirkusz Társulat is az Egyesült Királyságból, a southwoldi Latitude Fesztiválról, amelyen Párizs Éjjel című előadásával lép fel. A Latitude Fesztivál egy nemzetközileg elismert rendezvény, amelyen indulása, 2006 óta világszerte ismert művészek kápráztatják el a közönségüket!

Amennyiben kíváncsi vagy cirkuszok éjszakai műsorunkra, nem kell mást tenned, mint jegyet váltanod a július 14-i Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás előadásunk bármelyikére, és ezzel a jeggyel meg is tekintheted káprázatos extra produkcióinkat! Ha a délelőtti vagy délutáni előadásra váltottál jegyet, akkor várunk vissza a 21:35-kor kezdődő éjszakai műsorunkra! Helyeket az érkezési sorrendnek megfelelően tudunk biztosítani, így legkésőbb kezdés előtt negyedórával érdemes visszatérni! Ha kíváncsi vagy a fiatal artistaművészekre, vagy szeretnél egy kis ízelítőt arról, hogy egy hazai artistacsapat számára mit jelent fellépni egy pezsgő nemzetközi eseményen, akkor itt a helyed!

A Cirkuszok éjszakájában részt vesz az Eötvös Cirkusz Révfülöpön, Exit Cirkusz Siófokon, a Hungária Nagycirkusz Alsóörsön, Magyar Nemzeti Cirkusz Balatonlellén, a Richter Flórián Cirkusz Zamárdiban, valamint az Utazó Budapest Nagycirkusz Keszthelyen. Az utazó cirkuszok bővebb programjait illetően az adott cirkusznál tud tájékozódni.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink