Fogjunk össze! - Jótékonysági előadás a nyugdíjas artistaművészek megsegítésére

2018. július 12., csütörtök

Fogjunk össze! - Jótékonysági előadás a nyugdíjas artistaművészek megsegítésére

A cirkuszművészet több száz éves hagyományokra tekint vissza Magyarországon. Artistaművészeink munkáját kitűnő minősítéssel, komoly elismeréssel figyeli a nemzetközi szakmai plénum, amelyet nagy öregjeink, artistacsoportok, művészek hosszú évtizedes munkával vívtak ki a világban. A cirkuszművészetnek helye van a magyar kultúrában és életben tartásuk, ápolásuk kiemelten fontos feladat.

Generációkon keresztül örökölt, az emberi teljesítőképesség határtalanságában rendületlenül hívő emberfeletti akarat tudta évszázadokon keresztül életben tartani, megőrizni ezt a műfajt. Csak a múlt tisztelete és elődeink érdemeinek megőrzése segíthet minket ahhoz, hogy megújítsuk, újraértelmezzük, felfrissítsük ezt a csodát, melyet cirkuszművészetnek nevezünk. A Fővárosi Nagycirkusz az új utak keresése mellett kiemelt feladatának tartja az idős artistaművészek támogatását is.

2018. augusztus 10-én 19 órakor a cirkusz az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetével együttműködve jótékonysági előadást szervez a nyugdíjas artistaművészek és cirkuszi dolgozók megsegítésére, az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás előadás teljes bevételét a művészek támogatására fordítják. A nemes cél érdekében az igazgatói páholyba, valamint a VIP-helyekre 20 000 Ft-os értéken vásárolhatók jegyek. Egyéb helyekre 1500-4500 Ft-os jegyeket lehet váltani, amellyel az idős művészeket és cirkuszi szakembereket támogatják.

A Fővárosi Nagycirkusz Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című műsora egy fantasztikus utazásra invitálja nézőit, melyben szabadon szárnyra kap a képzelet, nem ismer határokat a fantázia, melyben könnyedén szárnyalhatnak a kerek e világot keresztbe-kasul bejáró repülőn. A bátor kapitány és csinos stewardessek vezetésével egy ugrásnyira van a világ legtávolabbi csücske is, ők pedig nem félnek elindítani a motort, felszállni bondorodó felhők magasába, és elvezetni csodás gépmadarukat bárhová, ahol mesés kalandok és felejthetetlen csodák várnak mindenkit.

Jegyek a Fővárosi Nagycirkusz pénztárában vásárolhatók!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink