Cirkuszi show a Palatinus fürdőben!

2018. július 28., szombat

Cirkuszi show a Palatinus fürdőben!

Handstand-, erőemelő- és zsonglőrprodukciók várták tegnap a látogatókat a Palatinus fürdőben! Az idei Strandok Éjszakáján a Palatinus fürdő programjának keretében tegnap délelőtt 11 órakor és este 19 órakor felléptek a Fővárosi Nagycirkusz Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkuszi előadás artistái is!

Július 27-én, pénteken, délelőtt 11 órakor a világhírű orosz Dosov csoport párosa kápráztatta el a fürdőzőket szenzációs erőemelőszámukkal, majd este, 19 órakor Axt Elizabeth páratlan handstand produkcióját és Serebrennikov Iurii bámulatos zsonglőrattrakcióját láthatták az érdeklődők.

Ezeket a produkciókat eddig a közönség a Fővárosi Nagycirkusz manézsában láthatta, amit a műsor alkalmából 11.000 liter vízzel árasztottunk el. Most azonban a fedetlen, napfényes fürdőben is megcsodálhatták ezeket a számokat úgy, hogy közben ők maguk is csobbanhattak egyet a hűsítő vízben!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink