Holnap Szarvas lesz a cirkuszi világ közepe!

2018. július 30., hétfő

Holnap Szarvas lesz a cirkuszi világ közepe!

Holnap, július 31-én, 20:30-tól a Szarvasi Vízi Színház káprázatos cirkuszi produkciókat mutat be gálaműsor keretében, ahol énekkel és versekkel fellépnek a Békéscsabai Jókai Színház művészei, valamint külföldi sztárvendégek is! Azon az estén Szarvas fog állni a cirkuszi világ központjában!

Erő, kitartás, egyensúly, esélyegyenlőség, pontosság, egymásra figyelés – gondolatok, amelyek az ámulatba ejtő cirkuszi műsorszámok megtekintése közben jutnak eszünkbe. A cirkusz a családok művészeti ága mind a porondon, mind a nézőtéren. Az artisták gyakran egymástól sajátítják el ennek a nagy hagyományú szakmának az alapjait, apáról fiúra, anyáról lányra öröklődik nemcsak a cirkusz szeretete, hanem akár maguk a számok, attrakciók is. A nézőtéren pedig együtt szórakozhat akár három generáció, és ébredhetnek gondolatai, érzései gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek.

A Fővárosi Nagycirkusz gálaelőadásában a közönség nemcsak káprázatos produkciókat láthat, hanem betekintést nyerhet az artisták egyszerre csillogó, szenvedélyes, ugyanakkor rendkívül fegyelmezett világába is.

Az Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás fergeteg gumiasztalszáma is megtekinthető, de láthatjuk majd az orosz Duo Funcoholics kínai rúdszámát, a Dosov csoport ugródeszkaszámát valamint Földváry Balázs rönrádprodukcióját. Syulgina Maria és Pisarev Evgeny gyorsöltöző, Axt Elizabeth kézegyensúlyozó, míg Cserép Tímea kaucsuk, Szlavkovszki Zsolt handstandszámmal lép fel. Rajtuk kívül énekel és verset szaval Liszi Melinda és Nagy Róbert, a Békéscsabai Jókai Színház művésze.

Jegyek kaphatók a Szarvasi Vízi Színház jegypénztárában, a Békéscsabai Jókai Színház szervezőirodájában, emailen Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve interneten a www.viziszinhaz.hu oldalon keresztül.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink