Teltházzal, virággal és dupla bohóccal búcsúzott az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás!

2018. szeptember 09., vasárnap

Teltházzal, virággal és dupla bohóccal búcsúzott az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás!

Ma 15:00 órakor hatalmas tapsviharral és teltházzal búcsúzott a nagysikerű Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás vízi cirkuszi előadás, ami április 7-étől szeptember 9-ig volt látható a Fővárosi Nagycirkusz műsorán!

Mi is gondoskodtunk arról, hogy az utolsó előadás feledhetetlennek bizonyuljon. Így ebből az alkalomból egyszerre lépett fel a műsorban eltévedt turistát alakító két bohócunk, Horváth Zoltán és Vass Szilárd, akik eddig egymást váltották, de most kétszeres vesződséget okoztak az Atlantic Flight járat kapitányának, Maka Gyulának, és kétszeresen nevettették meg a közönséget is. Az előadás után pedig virággal kedveskedtünk a műsorban fellépő artistáknak!

Akárcsak a két évvel korábbi Atlantisz gyermekei vízi cirkusz előadásunk, úgy az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás is hatalmas érdeklődés övezte, az utolsó előadások végig teltházzal mentek. Emellett erre a műsorra hívtuk meg először a budapesti állami általános iskolák első osztályába újonnan belépő tanulóit, akik kedvéért kicsit átalakítottuk az előadásunkat – bízunk benne, hogy ez a kezdeményezés hagyománnyá válik.

Most, hogy véget ért vízi cirkuszi műsorunk, szeptember hónapban egy rövid leállást tartunk, mely után újra szeretettel várjuk a cirkuszrajongókat előbb október 1. és 9. között egy modern cirkuszművészeti előadásokat felvonultató műsorral, majd október 20-ától kezdődő karácsonyi előadással!

Köszönjük, hogy az Atlantic Flight járatát választották!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink