Különdíj a wiesbadeni ifjúsági cirkuszfesztiválon!

2018. október 28., vasárnap

Különdíj a wiesbadeni ifjúsági cirkuszfesztiválon!

Különdíjjal térhet haza az október 25. és 28. között megrendezésre került wiesbadeni XXVI. Európai Ifjúsági Cirkuszfesztiválról a Four Sides csapata! A Baross Imre Artistaképző Intézet diákjai: Alton Sophie, Kevi Péter, Hema Artúr és Bódi Ancsa meghívást kaptak a következő szezonra Európa egyik legsikeresebb akrobatashow-jába, a Feuerwerk der Turnkunst-ba.

2018. október 25-28. között rendezték meg Wiesbadenben Európa legnagyobb ifjúsági cirkuszfesztiválját, a European Youth Circus Festival-t. A seregszemle minden második évben kerül megrendezésre, ahol fiatal, tehetséges artisták adnak tanúbizonyságot a képességeikről. 2016-ban a High5 formáció arany- és közönségdíjat nyert el a fesztiválon.

Az idén 20 éves rendezvényre ismét meghívást kapott a Baross Imre Artistaképző Intézet, a Four Sides “zicc-számmal” lépett fel a versenyprogramban. A diákokat Tóth László és Sallai Tibor készítette fel a megmérettetésre. A magyar iskola mellett Csehország, Svájc, Oroszország, Németország, Ukrajna, Hollandia, Finnország, Olaszország, Fehéroroszország, valamint Svédország fiatal artistaművészei is bemutatkoztak a fesztiválon. A nemzetközi zsűri magyar tagja Kristóf Krisztián artistaművész volt.

A Four Sides a versenyprogram után meghívást kapott a fesztivált gálaműsorába is, ahol hibátlanul mutatták be produkciójukat. Az ünnepélyes díjkiosztón a fiatal magyar artisták a Feuerwerk der Turnkunst különdíját nyerték el, amely egy szerződéses ajánlat a következő szezonra.

A Fővárosi Nagycirkusz vezetősége és munkatársai szívből gratulálnak a fiatal artistáknak és a felkészítő tanáraiknak!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink