Ifjú artistacsillag a New York-i színpadon

2018. október 30., kedd

Ifjú artistacsillag a New York-i színpadon

A mindössze tizennyolc éves Vellai Krisztina röpke egy év leforgása alatt a szemünk láttára vált ígéretes tehetségből nemzetközileg elismert artistaművésszé. Több fesztiválsikert követően most a New York-i David H. Koch Theater színpadán mutatkozik be a közönségnek.

Tavaly a Fővárosi Nagycirkusz Jégbe zárt cirkuszvilág – Antarktisz gyermekei című műsorában debütált partnerével, Dittmar Laidoval, akivel különleges módon ötvözték a levegő-karikaszámot a zsonglőrprodukcióval Synergy című műsorszámukban, amellyel az Ukrán Nemzeti Cirkusz Most Original Act Különdíját is kiérdemelték a Minszki Nemzetközi Cirkuszfesztiválon. Látványos, lélegzetelállító szólóprodukcióját a tissue-n a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál Newcomer Show-jának zsűrije ezüstdíjjal jutalmazta. Kazahsztánban, a XI. Asztanai Nemzetközi Cirkuszfesztiválról szintén egy ezüst- és egy különdíjjal térhetett haza.

Lenyűgöző levegőszámával operaénekesek és balett-művészek társaságában vesz részt november 4-én a Magyar Állami Operaház összművészeti gálaestjén a New York-i High Note Hungary Festivalon. De többször is találkozhat vele a közönség a fesztivál időszaka alatt, az Operaház előadásait megelőzően előadásra kerülő különleges flashmobokban is megmutatja magát a nagyérdeműnek művésztársai, Kodák Anna és Zsilák Olivér, valamint a Fricska táncegyüttes és az Operaház zenekarából erre az alkalomra alakult vonósötös társaságában.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink