Szenzációs artistasiker a New York-i összművészeti gálaesten!

2018. november 06., kedd

Szenzációs artistasiker a New York-i összművészeti gálaesten!

Az idén 134 éves Magyar Állami Operaház különleges összművészeti gálaestet tartott november 4-én, helyi idő szerint 19 órakor New Yorkban. Ezen a rendkívüli eseményen operaénekesek és balettművészek társaságában hazánk fiatal artistatehetségei is felléptek: Kodák Anna, Zsilák Olivér és Vellai Krisztina bámulatos artistaprodukciókkal kápráztatták el a nagyérdeműt.

Az Almási-Tóth András rendező, valamint Popa Gergely zenei igazgató által színpadra állított gálaesten Kodák Anna és Zsilák Olivér lenyűgöző teljes emelő (hand to hand) számmal, Vellai Krisztina pedig lélegzetelállító tissue számmal lépett fel a New York-i közönség előtt. Mindkét számnak keretet az adott, hogy az összművészeti rendezvény jegyében produkciójukat zeneművészek játéka kísérte végig.

Vellai Krisztina így Balog József Liszt Ferenc-díjas zongoraművésszel közösen állt színpadra, és élő zenei kísérettel adta elő lélegzetelállító tissue számát. A zongora lágy eleganciája remekül kiegészítette levegőben keringő produkciót, amelynek következtében a nézők egy feledhetetlen előadást láthattak.

„Ez az első alkalom, hogy a tissue számomat élő zene kíséri”, mesélte nekünk Vellai Krisztina. „Hatalmas megtiszteltetés New York legrangosabb színházában az Állami Operaház turnéján szerepelni, ez a legszebb fénypontja az eddigi karrieremnek!”

Kodák Anna és Zsilák Olivér pedig Éva almája című közös, 45 perces produkciójuk magával ragadó záró számát mutatta be az eseményen. A teljes emelő szám alatt a Magyar Állami Operaház két művésze énekelte az A csitári hegyek alatt című meseszép népdalt. Ezután a fináléban a két artistaművész az egész társulat gyűrűjében is szerepelt.

Ez úton is szeretnénk gratulálni fiatal artistáinknak, amiért ezen az eseményen az egész világ előtt népszerűsítették nem csak a magyar cirkuszművészetet, de a magyar kultúrát és hagyományokat is!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink