Ezüstérem a Daidogei Világbajnokságon: Fehér Ádám és Kassai Benjámin Japánban képviselték a magyar cirkuszművészetet!

2018. november 07., szerda

Ezüstérem a Daidogei Világbajnokságon: Fehér Ádám és Kassai Benjámin Japánban képviselték a magyar cirkuszművészetet!

1992 óta minden év november elején megrendezik Japánban, Sizuoka városában a Daidogei Világbajnokságot, amelyre a világ minden pontjáról érkeznek előadóművészek, hogy tanúbizonyságot adjanak tudásukról. A rendezvényt abból a célból hozták létre, hogy népszerűsítsék a művészeteket és kultúrát, valamint az egész világ számára ismertté tegyék Sizuoka városát.

Idén november 1-je és 4-e között tartották meg a Daidogei Világbajnokságot, amelyen fellépett Fehér Ádám és Kassai Benjámin is kínai rúdszámával. Ádám és Benjámin már a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválon is nagy sikert aratott produkciójával, ahol bronz-díjat nyertek. Most ezen az eseményen ezüstéremmel jutalmazták őket káprázatos előadásukért! Ezúton is gratulálunk nekik ezért a csodálatos eredményért!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink