Kulisszajárás és audionarrált előadás a Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadáson!

2018. november 08., csütörtök

Kulisszajárás és audionarrált előadás a Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadáson!

November 10-én, szombaton 15 órakor ismét audionarrált előadást tartunk a Fővárosi Nagycirkuszban, amit 14 órakor egy cirkuszi kulisszajárás előz meg! Az audionarrált előadásra ellátogató vak és gyengénlátó vendégeink Karvai Sándor vezetésével érkeztek. Karvai Sándor ugyan születése óta vak, ez mégsem akadályozta meg abban, hogy több rekordot is megdöntsön, így vezetett motort, autót, autóbuszt negyven utassal a fedélzeten, valamint elektromos járgányt is.

A társaságot az audionarrált előadást megtartó Marosi Antal, a Fővárosi Nagycirkusz sajtófőnöke vezeti körbe a Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadásunk kulisszái között, amely során a résztvevők megismerkedhetnek a műsor rekvizitjeivel. Az előadás során Marosi Antal narrációját a résztvevők egy speciális fülhallgató készüléken hallhatják.

A Fővárosi Nagycirkusz 2016-ban, a világon egyedülálló módon vezette be az audionarrált előadásokat, és azóta igyekszik minél több előadáson megtartani. Így hát nem maradhatott ki ebből a programból a Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadás sem, hiszen ennek a műsornak a története az, hogy az élményeket közösen kell megélnünk, az örömeinket pedig meg kell osztanunk egymással.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink