Szikramanók - Karácsonyi kaland a cirkuszban kulisszafotók

2018. november 22., csütörtök

Szikramanók - Karácsonyi kaland a cirkuszban kulisszafotók

Urbán Ádám fotóin betekintést kaphatunk a kulisszák mögé! Artisták, porondosok és Szikramanók várják a függöny mögött, hogy mind hozzáadhassák részüket Szikramanók - Karácsonyi kaland a cirkuszban előadásunkhoz!

Urbán Ádám fotóriporter gyerekkorában rajongott a cirkuszért, felnőttként kötődése csak erősödött. Régóta szerette volna láthatóvá tenni a függöny mögötti életet. Kilenc éve, hogy a Fővárosi Nagycirkusz művészei befogadták maguk közé. Kivételes helyzet az övé, hisz zárt közösség a cirkusziaké. Titokzatos és ismeretlen világ, ahova manapság alig engednek be fotóst.

A Fővárosi Nagycirkusz nézőterén ülők a bevonulási induló és a finálé között műsorszámokat látnak, de rejtve marad előttük az idáig tartó út. Urbán Ádám fotói révén érezhetővé válik az a kemény, áldozatos munka, amelyet a cirkuszi parádé megkövetel a vakmerő akrobatáktól, zsonglőröktől. A kitartás művészete ez: ezerszer, kétezerszer kell begyakorolni a műsorszámokat, hogy minden mozzanat rögzüljön. Urbán Ádám az elmúlt öt év összes előadását végigfotózta, vágya, hogy egyszer ezeket a képeket egy fotóalbumban mutathassa be.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink