Fényszóró jótékonysági műsor a Fővárosi Nagycirkuszban!

2018. november 29., csütörtök

Fényszóró jótékonysági műsor a Fővárosi Nagycirkuszban!

Immár hagyománnyá vált, hogy november utolsó csütörtökén a Fényszóró Alapítvány Kiskarácsony, Nagykarácsony várás címen jótékonysági gálát tart a Fővárosi Nagycirkuszban budapesti iskolák, nevelőotthonok sérült gyermekközösségei, Pest megyei sérült fiatalokat ellátó közösségek, valamint vidéki hátrányos helyzetű, nehéz sorsú fiatalok számára.


A rendezvény november 29-én, 14 órakor kezdődött a Fővárosi Nagycirkusz manézsában, ahol mazsorettek, táncosok és fogyatékkal élők produkcióit tekinthette meg a közönség! Fellépett a Neoton Família, sztárvendég volt Mező Misi, a MagnaCum Laude együttes énekese, valamint az alapítvány Elnök Asszonya, Csepregi Éva Végvári Ádámmal és a Diósjenői Gaudáte jelelős együttessel énekelték el a Ha elmúlik Karácsony dalt. Utána pedig 15 órakor kezdetét vette Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadásunk!


Szeretet, összetartás, bizalom, együttérzés – mindazok az eszmék, amik mindnyájunk számára fontosak! Egy igazi lélekemelő, szívmelengető műsort láthattak november 29-én, csütörtökön, 14 órakor a Fényszóró Alapítvány előadásunkkal egybekötött gálaestjén a Fővárosi Nagycirkuszban a hátrányos helyzetű, nehéz sorsú fiatalok.

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink