Lenyűgöző hand voltige mutatványok a Magyar Teátrum Díjátadó Gálán

2018. december 07., péntek

Lenyűgöző hand voltige mutatványok a Magyar Teátrum Díjátadó Gálán

2018. december 10-én, 18 órától, kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Teátrum Díjátadó Gála a Nemzeti Színház nagyszínpadán, a Magyar Teátrumi Társaság 10 éves fennállása alkalmából rendezett jubileumi közgyűlés után. A változatos műsorban fellépnek a Fővárosi Nagycirkusz Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadásának artistaművészei is.

Immár hagyomány, hogy minden decemberben ünnepélyes keretek között ünneplik meg a színházi háttérszakmák képviselőit, idén kilencedik alkalommal osztják ki a Magyar Teátrum Díjakat, amellyel a színházi világ legkiválóbb, a szakma iránt elkötelezett munkatársait ismerik el erkölcsi és anyagi értelemben.

Az előadó-művészetek e jeles eseményén a cirkuszművészet is helyet kap a Nemzeti Színház színpadán. Ahogy a produkció megszületésénél az előadóművészek és a kulisszák mögött dolgozók együtt hozzák létre a csodát, úgy a különböző művészeti ágak összefonódása is káprázatos pillanatokat teremt a színpadon. Egymást erősítik és segítik a megújulásban. A cirkuszművészetet a gálán Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban című téli műsorunk artistaművészei, az etióp Black Lions Group képviseli, akik látványos hand voltige akrobataszámmal kápráztatják el a közönséget.

Az ingyenes, nyilvános gálaestre az érdeklődők ezen az oldalon foglalhatnak maguknak helyet.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink