Jónak lenni jó - A gyűjtésben részt vevő alapítványok programjai

2018. december 14., péntek

Jónak lenni jó - A gyűjtésben részt vevő alapítványok programjai

December 16-án, vasárnap kerül megrendezésre a Jónak lenni jó! jótékonysági kampány, melynek egyik fő külső helyszíne a Fővárosi Nagycirkusz lesz. A gyűjtésben három alapítvány - a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért, a Sportos Cukorbetegekért Egyesület, és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány - vesz részt változatos programokkal.

A Sportos Cukorbetegek Egyesülete diabétesz kvízzel, „győzd le a magas vércukorszintet! – szkander bajnoksággal, valamint ügyességi sportjátékokkal készül.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány 9:00 és 17:00 óra között vércukorméréssel, 10:00 és 16:00 óra között KiDS sarokkal (puzzle, karácsonyfadísz festés, memóriakártya játék), 14:30-kor pedig egy meglepetéssel várják a meghívott cukorbeteg gyermekeket és családtagjaikat.

A Szurikáta Alapítvány pedig a következő programokkal készül:

- Szurikáta Foglalkozás - Szuri Petivel, Katával és a kistesókkal, Szilvivel és Sotóval és persze kedvenc medikusaitokkal! Játsszatok orvososat, mérjetek vércukrot és adjatok be inzulint a szurikátáinknak! Oldjátok meg az egészséges táplálkozással kapcsolatos fejtörőket és ismerkedjetek meg a furfangos társasjátékokkal.
- Konzultációs lehetőséget érintett és nem érintett gyerekek szüleinek gyermekorvosokkal és pszichológussal
• 10.00-14.00 óra Dr. Luczay Andrea gyermekdiabetológus, endokrinológus
• 13.30-14.30 óra Deliága Éva gyermekpszichológus
• 14.00-17.30 óra Dr. Körner Anna gyermekdiabetológus
• 14.00-17.30 óra Dr. Tóth-Heyn Péter gyermekdiabetológus
- Kézműveskedés:
• 10.00-14.00 óráig karácsonyfadísz készítése
• 14.00-17.30 óra nemezangyalka készítése Tóth-Heyn Krisztával
- Óriás színező Joós Andrea Szívtetkó könyv alkotásaiból - készítsetek közösen egy gyönyörű, hatalmas és színpompás hasnyálmirigyrajzot!
- Dia-Wellness alapanyagból készült palacsintával várnak Titeket a standjuknál, amit kérhettek diabetikus lekvárral vagy diabetikus mogyorókrémmel.
- Lessetek be a titokzatos éjszakai minivárosba a gödöllői Karácsonyház jóvoltából, ahol megelevenedik egy mesebeli Karácsony éjszaka!

Mindenkit szeretettel várunk vasárnap a a Jónak lenni jó! jótékonysági kampányon a Fővárosi Nagycirkuszban!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink