Ajándékozzon cirkuszjegyet karácsonyra!

2018. december 15., szombat

Ajándékozzon cirkuszjegyet karácsonyra!

Hamarosan itt a karácsony, ilyenkor mindnyájan szeretnénk a lehető legszebb ajándékot adni szeretteinknek. Most itt az alkalom, hogy egy felejthetetlen élménnyel ajándékozzon meg másokat!

A következő csomagok közül választhat jegypénztárunkban:

I. csomag: Cirkuszjegy karácsonyi gömbben Lúdas Matyi a cirkuszban CD-vel és műsorújsággal. A csomag ára: 5 000 Ft (Prémium kategória), 4 400 Ft (I. kategória), 3 500 Ft (II. kategória).

II. csomag: Cirkuszjegy karácsonyi gömbben Lúdas Matyi a cirkuszban CD-vel és műsorújsággal, az előadás alatt ajándék popcorn-nal. A csomag ára: 5 500 Ft (Prémium kategória), 4 900 Ft (I. kategória), 4 100 Ft (II. kategória).

III. csomag: Cirkuszjegy karácsonyi gömbben Lúdas Matyi a cirkuszban CD-vel és műsorújsággal, az előadás előtt arcfestés sablonok segítségével maximum két gyermek részére, az előadás alatt ajándék popcorn-nal. A csomag ára: 6 000 Ft (Prémium kategória), 5 400 Ft (I. kategória), 4 600 Ft (II. kategória).

A karácsonyi jegyek beválthatók a megadott időszakban a Fővárosi Nagycirkusz következő előadására: Főnix - Tűzcirkusz

Angol címe: Phoenix - The Circus of Fire

Időpontja: 2019. január 19. - március 10.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink