„Élményt élménnyel – előadó-művészeti összefogás a boldog gyermekekért!”

2018. december 18., kedd

„Élményt élménnyel – előadó-művészeti összefogás a boldog gyermekekért!”

Idén a Fővárosi Nagycirkusz is csatlakozott a kaposvári Csiky Gergely Színház jótékonysági kezdeményezéséhez: nézőink jelképes összegen vásárolt ajándékjegyekkel támogathatják olyan nehéz sorsú, szegény gyermekek cirkuszlátogatását, akik eddig még soha vagy nagyon ritkán találkozhattak a csoda művészetével. Az ajándékjegyek megvásárlására a cirkusz jegypénztáraiban van lehetőség.

A Csiky Gergely Színház már több éve szervez adománygyűjtést karácsonykor a rászorulóknak, 2017-től az adományozók kisgyermekeknek is vásárolhatnak színházjegyet. A kaposvári teátrum kezdeményezésében életre hívott jótékonysági akció idén országos szintű összefogásban valósul meg. Az előadó-művészeti intézmények felhívásának célja, hogy rászoruló családokon, kisgyermekeken segítsenek, lehetőséget nyújtva nehéz sorsú, szegény gyermekeknek színház- vagy cirkuszlátogatásra.

Idén a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztáraiban is válthatók ajándékjegyek 1500 forintos áron december 31-ig, melyeket a cirkusz vezetősége ezt követően szétoszt a rászoruló gyermekek között. Arra kérjük az adományozókat, hogy a kapott utalványokat dobják bele a cirkusz előterében elhelyezett adománygyűjtő gömbbe. 

Váltson egy jegyet Szeretetországba! Legyen szebb az ünnep!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink