Farsang a Fővárosi Nagycirkuszban!

2019. január 29., kedd

Farsang a Fővárosi Nagycirkuszban!

Itt a farsang, amely során mindnyájan beöltözünk jelmezbe, nem csak a Fővárosi Nagycirkusz művészei és tánckara! E hagyománnyal búcsúzunk el a téltől, mert, akárcsak a Főnixmadár, mi is a dermesztő hideget próbáljuk elűzni!

Most itt az alkalom, hogy Ti is csatlakozzatok a Fővárosi Nagycirkusz színes forgatagához! Nem kell mást tennetek, mint a Farsang alkalmából beöltöznötök egy tűzzel kapcsolatos jelmezbe és feltöltenetek #tuzcirkusz hashtaggel a Facebook üzenőfalatokra! Beöltözhettek Főnixnek vagy Tűzvarázslónak, de szeretettel várjuk a tűzoltókat, tűzcsapokat, gyufákat, gyertyákat vagy a tűzokádó sárkányokat is!

Nem muszáj a jelmezeteket magatokra ölteni a Fővárosi Nagycirkuszban – bár beöltözve is szívesen látunk Titeket –, küldhetitek otthonról vagy farsangi buliról!

A résztvevők között három családi belépőt – két felnőtt és két gyerek – sorsolunk ki március 5-én a Cirkuszi Világnapon (április 20-án) bemutatásra kerülő nyári műsorunk egyik áprilisi előadására, a világklasszis zsonglőr és cirkuszművészeti szakember, Kristóf Krisztián által rendezett Repülőcirkuszra! A 2019. március 28-tól a mozikban látható, Tim Burton által újraálmodott Dumbó című élőszereplős filmben Kristóf Krisztián is szerepet kapott, valamint ő koreografálta és rendezte a cirkuszi jeleneteket. Nyáron pedig a film inspirálta káprázatos előadást varázsol a Fővárosi Nagycirkusz manézsába!

Várjuk hát szeretettel a tűzzel kapcsolatos jelmezeteket, legyetek részesei a Főnix tüzes forgatagának!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink