Perzselő Valentin-napi szenvedély a Fővárosi Nagycirkuszban!

2019. február 06., szerda

Perzselő Valentin-napi szenvedély a Fővárosi Nagycirkuszban!

Ünnepeld pároddal a Valentin-napot a Fővárosi Nagycirkuszban! Vásárolj „Valentin-napi páros jegyet” február 13-i, 14-i vagy 15-i 15:00 órai, vagy a 16-i 19:00 órai előadásunkra, és töltsek el közösen egy felejthetetlen délutánt, amely során megtekintetitek Főnix – Tűzcirkusz előadásunkat, ahol a tűz őseleménél csak a szerelem lángja forróbb! Az előadás mellett virággal, pezsgővel és chilis csokoládéval tesszük randevútokat romantikusabbá!

Emellett meglepheted párodat egy romantikus üzenettel, amit küldj be február 12-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és előadás szünetében pedig mi kivetítjük majd vetítőfalunkon!

Szerelem, tűz, perzselő szenvedély! Nálunk idén a Valentin-nap tovább tart!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink