Valentin-nap a Fővárosi Nagycirkuszban!

2019. február 14., csütörtök

Valentin-nap a Fővárosi Nagycirkuszban!

Ma, február 14-én egy igazi, tüzes Valentin-napi program várta azokat, akik itt ünnepelték meg párjukkal ezt a jeles alkalmat! A Főnix – Tűzcirkusz perzselően szenvedélyes előadás mellett pezsgővel, virággal és Mozart golyóval kedveskedtünk azoknak, akik a mai napi előadásunkra Valentin-napi páros jegyet váltottak. Emellett a látogatóknak arra is alkalmuk volt, hogy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött szerelmes üzenetekkel adjanak tanúbizonyságot szerelmükről, amit a Fővárosi Nagycirkusz LED-falán vetítettünk ki!

Még 15-én 15 órakor és 16-án 19 órakor várjuk a szerelmespárokat Valentin-napi ajánlatunkkal! Nálunk idén a Valentin-nap továbbtart!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink