Másodszorra éledt újjá a nemes hagyomány – Artistabál a Fővárosi Nagycirkuszban!

2019. február 26., kedd

Másodszorra éledt újjá a nemes hagyomány – Artistabál a Fővárosi Nagycirkuszban!

Tegnap este a Fővárosi Nagycirkuszban másodszor élesztették újra az Artistabál hagyományát. Beszámoló a manézsban tartott báli forgatagról.

A jelenlévők először megtekintettek egy videóösszeállítást a gironai cirkuszfesztiválról, ahol a cirkuszfesztivál mellett egy cirkuszi vásár és kiállítás is helyet kapott, amelyen a Fővárosi Nagycirkusz is képviselte magát a kiállítók között.

Az estet Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára nyitotta meg, aki köszönetét fejezte ki a Magyar Cirkuszigazgatók Egyesülete és az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezete felé, hogy ismét partnerek volt abban, hogy a Fővárosi Nagycirkuszban feleleveníthessék a régi hagyományt, az idén második alkalommal újra megrendezett Artistabált.

Eötvös Loránd, a Magyar Cirkuszigazgatók Egyesületének elnöke örömét fejezte ki, hogy másodszorra is újjáéledt a legendás Artistabál, amely kiváló alkalmat nyújt arra, hogy a sok tennivaló közepette találkozzanak egymással az artisták és feleleveníthessék a régi emlékeket. Eötvös Loránd beszéde végén sikeres szezont, erőt, jó egészséget és békességet kívánt a jelenlévőknek.

Eötvös Tibor, az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének elnöke köszönetét fejezte ki a Fővárosi Nagycirkusz dolgozóinak és a Szakszervezet munkatársainak, hogy létrejött ez a különleges esemény, majd jókívánságaival zárta beszédét.

A megjelent artistaművészek szórakoztatásáról a Fővárosi Nagycirkusz társulatának csalogánya, Gábor Anita színművész gondoskodott, majd a nyitótánc után tombola, svédasztalos vacsora és zenés mulatság várta a jelenlévőket.

Szekáry Zsuzsanna

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink