Az élet kapujában: érettségire készítő rendhagyó óra a Fővárosi Nagycirkuszban

2019. március 01., péntek

Az élet kapujában: érettségire készítő rendhagyó óra a Fővárosi Nagycirkuszban

Cirkuszpedagógiai programunkba azért kezdtünk bele, hogy a fiatal diákokat néhány órára kicsalogassuk az iskolapadból, és egy teljesen új környezetben egy más nézőpontból mutassuk meg nekik mindazt, amit a tankönyvekből tanulnak.

Ám eljön a pillanat, amikor ezek a diákok örökre maguk mögött hagyják az iskola falait, és egy másik, vadonatúj közegbe, a nagybetűs életbe csöppennek bele. Erre a pillanatra készítette fel a Főnix – Tűzcirkusz előadásunkra ellátogató diákokat Számadó László Szupertanár, aki érettségivel kapcsolatos matematikai feladatokat oldott meg velük a műsor elemeinek segítségével, akik az utolsó rendhagyó órájukat töltötték velünk. Kívánunk nekik sok sikert az életben, és szívből reméljük, hogy a számok szeretete és az itt töltött kedves emlékek örökre elkísérik őket!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink