Szombathelyen izgatottan készülnek a gyerekek a Fővárosi Nagycirkusz rendhagyó énekórájára

2019. március 04., hétfő

Szombathelyen izgatottan készülnek a gyerekek a Fővárosi Nagycirkusz rendhagyó énekórájára

Felelősségteljes pedagógusok készítik fel a gyerekeket, hogy teljes legyen az élmény: a lehető leghatékonyabban illeszkedjen a budapesti látogatás a tantervbe, az énekórák anyagához. Köszönjük a befektetett munkát!

Hiteles, lelkes, újat kereső pedagógusok nélkül mit sem érne a Fővárosi Nagycirkusz kezdeményezése, amely nemcsak nálunk, Magyarországon egyre sikeresebb, hanem egyedisége és úttörő-útmutató jellege miatt a világ számos országából is fokozódik iránta, módszertanunk, gondolkodásmódunk és megoldásaink iránt az érdeklődés. Egyelőre még sehol máshol nem használják a cirkuszt – mint művészeti ágat és mint rendhagyó órákhoz használható oktatási teret – ilyen intenzitással a középiskolai és közismereti képzések segítésére. Most egy énekórára készülünk, mi is kíváncsian várjuk rendhagyó kísérletünk eredményeit: mi születik meg a Kodály-módszer és a cirkuszművészet találkozásából. 

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink