A TE CIRKUSZOD pályázat – HENBER CIRKUSZ

2019. március 07., csütörtök

A TE CIRKUSZOD pályázat – HENBER CIRKUSZ

A Szitakötő folyóirat által meghirdetett "Te Cirkuszod" pályázaton résztvevők írásban vagy rajzban mesélhették el, milyen cirkuszi előadással szórakoztatnák a közönséget, ha ők lennének a cirkuszigazgatók! Ezúttal Haizer Henrietta és Belényesi Berenice, a nagyváradi Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum negyedik osztályos tanulói írását olvashatjátok.

PAJKOS PETI porondmesterünk bemutatja önöknek a Henber cirkuszt. Fogadják szeretettel bemutatkozóinkat, hiszen cirkuszunk tele van színes állatokkal és vidám előadókkal.

Legnagyobb büszkeségünk HÓFEHÉR az elefánt, aki óriáslabdán egyensúlyozik és forog. Bátor tigrisünk átugrik a tűzkarikán, kockára téve az életét. LILLA a lila struccunk egy kicsi fekete pingvinnel alkot mókás párost. Két cicánk MICI és MÓCI ügyesen lejátszanak egy focimeccset. ROZI kutyánk a teknőst viszi babakocsival sétálni. A teknős másképp úgysem jutna messzire. Kutyusunk kétlábon táncol és bukfencezik. BARNI pónikánk hátára fel lehet ülni. Szívesen sétál veletek egy pár kört. Pónikánk csárdásózni is tud ,kettőt jobbra ugrik kettőt balra, de akár forogni is tud. PITYU papagáj leveszi szívesen a kalapjukat, sapkájukat a fejükről. Mai slágereket énekel. Viccekkel találós kérdésekkel szórakoztatja önöket. Hajlékony tornászlány fenn a magasba, MAKI majommal kápráztatja el a nézőket. Leszállni ZSU a zsiráf segít nekik. Veszélyes csörgőkígyót tart nyakába egy bátor lány. Úgy elvarázsolja CSÖRIT a kígyót, hogy teljesen engedelmeskedik neki. Ha szeretnék megörökíteni Csörit, készítsenek vele egy fényképet. BOLONDOS BÉLA bohócunk pattogatott kukoricát árul egy kis falatozás kedvéért. Tele mókával, vidámsággal és felejthetetlen percekkel várja önöket a HENBER CIRKUSZ Az előadáshoz kívánunk nagyon jó szórakozást!

Jegyeket a jegypénztárnál lehet kapni.

Kép: Szabó Patrik, a hajdúnánási Bocskai István Általános Iskola második osztályos díjazottja

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink