Kirepült a Főnix a Fővárosi Nagycirkuszból!

2019. március 10., vasárnap

Kirepült a Főnix a Fővárosi Nagycirkuszból!

Ma, március 10-én, 15:00 órakor tartottuk utolsó Főnix – Tűzcirkusz előadásunkat! A műsor hatalmas sikernek örvendett, hétvégéken és az utolsó héten teltházzal ment. Az előadást rendező és benne fellépő Rippel Brothers a műsort a tűz elemi ősereje köré építették fel, aminek egész civilizációnkat köszönhetjük. A benne fellépő – a Diaz Brothers kivételével mind magyar – artistaművészek előadásai egytől-egyig a tűz egy aspektusát mutatták be.

Most azonban kirepült a Főnix a Fővárosi Nagycirkuszból, mi pedig a következő hetekben felújítjuk a manézst, hogy felkészüljünk a következő műsorra, az április 11. és 14. között megtekinthető SLAVA’S SNOWSHOW-ra, valamint a Kristóf Krisztián által megrendezésre kerülő, április 20-tól látható nyári előadásunkra, a Repülőcirkuszra!

Köszönjük szépen mindenkinek az érdeklődést!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink