A Tadam Csoport az odesszai Comediada Clown and Mime Fesztiválon!

2019. március 29., péntek

A Tadam Csoport az odesszai Comediada Clown and Mime Fesztiválon!

Március 27-én, szerda este érkezett Odesszába, a Comediada Clown and Mime Fesztiválra a Grand Prix-díjas Méhes Csaba és a Baross Imre Artistaképző Intézet Felnőtt Bohócképzésének hat fős osztálya, a Tadam Csoport. A csapat egy tizenkét perces produkcióval vesz részt a fesztiválon, amit majd egy tizenöttagú zsűri fog értékelni.

A Comediada Clown and Mime Fesztivál Ukrajna egyik legjelentősebb nemzetközi seregszemléje, ahol bohócok, pantomimesek mutatkoznak be. Erre az eseményre számos országból, így többek között Kanadából, Japánból, Oroszországól, Olaszországból, Németországból és Izraelből érkeznek szakemberek. Ez a fesztivál éppen ezért kiváló lehetőséget nyújt nem csak arra, hogy a résztvevők megmutassák magukat a világnak, hanem hogy megismerkedjenek a szakmában dolgozó, tevékenykedő emberekkel, pantomimesekkel, bohócokkal, cirkusz- és színház-igazgatókkal, fesztiválszervezőkkel a világ minden tájáról.

A mai napon a csapat a Bohócok Színházában próbál, a fesztivál megnyitójára, sajtótájékoztatójára holnap délelőtt kerül sor. Az első versenyprogram holnap este lesz látható, előtte délután az odalátogató szakemberek, köztük Méhes Csaba is workshopokat fog tartani. A Tadam Csoport a vasárnap esti versenyprogramban lép fel. A Fővárosi Nagycirkusz társulata sok sikert kíván a megmérettetéshez!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink