Április 11-én tartják a MITEM Fesztivál megnyitóját a Fővárosi Nagycirkuszban!

2019. április 05., péntek

Április 11-én tartják a MITEM Fesztivál megnyitóját a Fővárosi Nagycirkuszban!

Április 11-én, a SLAVA’S SNOWSHOW első hazai bemutatója előtt nyitják meg az idei Madách Nemzetközi Színházi Találkozót a Fővárosi Nagycirkuszban. Az előadás előtt 19 órakor megrendezésre kerülő ünnepélyes nyitóünnepségen köszöntőt mond Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár, Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója, valamint Slava Polunin világhírű bohócklasszis. A megnyitón fellép a Mongol Cirkusz Társulat is szenzációs golyószámukkal, amivel az idei gironai Elephant d’Or cirkuszfesztivál Arany Elefánt-díját és a 8. Bayeux-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál ezüst díját is elnyerték! Emellett a NESZ a Nemzeti Színház színészzenekara Szűcs Nellivel és a Fővárosi Nagycirkusz egy közös produkciót ad elő, valamint fellép előző előadásunk, a Főnix – Tűzcirkusz népszerű tűzzsonglőr-csapata, az Anima Prizma is!!

A MITEM Fesztivál mindig is kitekintett a klasszikus színházi műfajokon túlra, hiszen a fesztiválon megjelenik a tánc, a mozgásművészet és a különleges előadások. Ezért mindig új helyszíneket keres, és az előadások stílusához és szükségleteihez megfelelő helyszínt választ. Ezért hát ezúttal idén a Fővárosi Nagycirkuszban a SLAVA’S SNOWSHOW-val nyílik meg a Madách Nemzetközi Színházi Találkozó.

A fesztivált április 11. és május 5. között rendezik meg Budapesten, amely alkalmából olyan előadások láthatók többek között, mint Madách Imre Az ember tragédiája, Tennessee Williams A vágy villamosa vagy Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij A félkegyelműje.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink