Telt házzal és kitörő nevetéssel búcsúzott a SLAVA’S SNOWSHOW

2019. április 14., vasárnap

Telt házzal és kitörő nevetéssel búcsúzott a SLAVA’S SNOWSHOW

A mai 20:30-tól kezdődő előadással búcsúzott a világhírű SLAVA’S SNOWSHOW a Fővárosi Nagycirkusztól, ami most először volt látható Magyarországon! A bohóclegenda Slava Polunin által megálmodott káprázatos előadás Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója és Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár meghívására érkezett Magyarországra, hogy április 11-én vele kezdődjék a VI. MITEM Fesztivál.

Az előadás hat alkalommal volt megtekinthető a Fővárosi Nagycirkuszban, amire kénytelenek voltunk extra helyeket beiktatni, ugyanis már a hazai premier előtt hetekkel az összes jegy elkelt rá. A másfélórás előadás alatt a bohócok a közönség minden rezdülését figyelemmel kísérve egy csodálatos, álomszerű produkciót adtak elő, amellyel sikeresen visszarepítették a közönséget a gyerekkorukba.

Köszönjük szépen mindenkinek az érdeklődést!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink